Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetek a szomszéd ellen?

Mit tehetek a szomszéd ellen?

Figyelt kérdés

Az utóbbi napokban a szomszédok rosszallásukat fejezték ki, hogy nagyon ugat a kutyánk. Ezt furcsálltuk, mert eddig nem volt ilyen panasz rá. Csináltunk egy hangfelvételt egyik nap, hogy meghallgassuk mi történik vele, amíg dolgozunk. A felvételen az hallatszik, hogy a szomszéd dörömböl az ajtón, beszél, ingerli a kutyát.

Szerintem ez felháborító, de nem tudom, hogy mit tehetnék ezzel?

Valaki tud javasolni valamit?

2020. jan. 20. 08:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

Ja, és ha nem áll le, akkor gondnok/közös képviselő.

Nálunk lakik az egyik földszinti lakásban egy alkoholista, aki kötekedő és agresszív is (más lakó is megerősítette, mikor szóba került). Egyszer jeleztem a gondnok felé írásban név nélkül, nem tudom, mit csináltak vele (nem költözött el), de sikerült visszafogni.

2020. jan. 20. 11:08
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
A szomszed bolod.
2020. jan. 20. 11:09
 13/19 anonim ***** válasza:
68%

Tehát a szomszéd kezdi dörömböléssel hergelni a kutyát, de a kutyaugatás idegesíti?

Menjél már...

2020. jan. 20. 11:21
 14/19 anonim ***** válasza:
22%

8-10 órán keresztül ment a hangfelvétel? Hogy? Bocs, de kicsit fura...

Ha a szomszéd ráér ingerelni a kutyát munkaidőben, akkor nyilván nem dolgozik.

Kezdd a közös képviselőnél, aztán ha nem oldódik meg, akkor menj tovább.

2020. jan. 20. 11:29
 15/19 A kérdező kommentje:

Diktafonnal ment, 4,5 órát bírt.

A többi szomszéd panaszkodott, alattunk, meg a másik folyosóról, nem az, amelyik mellettünk lakik és piszkálja a kutyát.

(Ez is furcsa volt, hogy másik emeletről panaszkodnak, de a mellettünk lakó nem szólt.. Hát ezek szerint ezért.)

2020. jan. 20. 11:41
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

“ 8-10 órán keresztül ment a hangfelvétel? Hogy? Bocs, de kicsit fura...”

Az első google találatnál a diktafon szóra olympust dob ki 1570 óra tárkapacitással, 60 óra akku kapacitással.

Mi olyan fura?

2020. jan. 20. 12:10
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Mutasd meg a panaszkodó szomszédoknak, hogy nem a kutyával van baj hanem a mellettetek lakóval és ha problémájuk van intézzék el vele.
2020. jan. 20. 13:02
 18/19 anonim ***** válasza:
49%

Egy álkamera esetleg az ajtó elé?

[link]

2020. jan. 20. 14:32
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Egészen elképesztő milyen felfogású emberek vannak. Szerencsére az én szomszédaimnak más a véleményük, a kutyák dolga többek között az is, hogy ugassanak. Persze lehetnének némák, de nem azok...szerencsére.
2020. jan. 21. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!