Gazdik! Ti miért pont a jelenlegi kutyátokat választotátok ki tenyésztőtől, menhelyről, gyepmester itelepről? 25/F
Kép alapján ráböktem, hogy nekem ő kell.
Elmentünk megismerkedni. Élőben is pont olyan volt, mint a képen: időske, lassú, visszafogott. Ott helyben fülig belém szeretett, mert udvarias volt a testbeszédem.
Beleszerettem a keleti kutya fajtákba.
Az első kutyánál mindegy volt csak kutya legyen, a másodiknál tudatosan választottam, temperamentum és külső jegyek alapján :)
Nem volt választásom. Megláttam az árokparton amikor átutazóban voltam egy faluban. Azt sem tudtam mi lesz belőle, egy kis fekete szőrgombolyag volt, sárosan és vizesen. Az állatorvos alig 4 hetesre saccolta.
Aztán németjuhász lett belőle...már 8 éves.
Mert ő volt a legcsibészebb, és a legnagyobb szőrű. És kan volt. Csak kanokat tartok mindig. Kb 0.3 másodpercig gondolkodtam csak, és ki is választottam :). Mudi kan, juhásztól vettem.
Hát, nem véletlenül lett Chili a neve :))
"Érdekes hogy itt mindenkinek mentett kutyája van, én meg a valóságban senkit nem ismerek akinek az lenne." - Más körökben mozgunk. :-D
Ez itt például egy mentett kutyás közösség: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!