Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gazdik! Ti miért pont a...

Gazdik! Ti miért pont a jelenlegi kutyátokat választotátok ki tenyésztőtől, menhelyről, gyepmester itelepről? 25/F

Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 15:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
67%
keverék, keményebb kutyafajták vére csörgedezik benne, idegenekkel bizalmatlan, kemény területőrző, velem csupa szeretet.
2020. jan. 17. 17:36
 12/35 anonim ***** válasza:
73%

Kép alapján ráböktem, hogy nekem ő kell.

Elmentünk megismerkedni. Élőben is pont olyan volt, mint a képen: időske, lassú, visszafogott. Ott helyben fülig belém szeretett, mert udvarias volt a testbeszédem.

2020. jan. 17. 17:45
 13/35 anonim ***** válasza:
87%

Beleszerettem a keleti kutya fajtákba.

Az első kutyánál mindegy volt csak kutya legyen, a másodiknál tudatosan választottam, temperamentum és külső jegyek alapján :)

2020. jan. 17. 17:57
 14/35 anonim ***** válasza:
5%
Nem tudom, sose akartam kutyát, csak divatból van egy dobim, mert trendi.
2020. jan. 17. 18:34
 15/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem volt választásom. Megláttam az árokparton amikor átutazóban voltam egy faluban. Azt sem tudtam mi lesz belőle, egy kis fekete szőrgombolyag volt, sárosan és vizesen. Az állatorvos alig 4 hetesre saccolta.

Aztán németjuhász lett belőle...már 8 éves.

2020. jan. 17. 20:06
 16/35 anonim ***** válasza:
77%
Fajtamentéstől van kutyám. Kezdő futó vagyok, és aktívan szeretem tölteni a szabadidőmet, de lakásban élek, teljes munkaidőben dolgozok, és sose volt még kutyám, viszont több évtizede vannak madaraim. Olyan kutyát kerestem, aki passzol az életmódomhoz, lehet vele sportolni, de nem köröz le, el lehet vele menni egész napos túrára, jól elvan lakásban, rendben van az egészsége, a törzskönyv nekem nem számított, mert olyan céljaim nincsenek a kutyával, amihez feltétlenül szükséges. Keresgélés közben a neten találtam rá, jó részletes levelet írtam a fajtamentésnek, egyeztettünk, aztán az első találkozónál már kiválasztott. Tökéletesen megfelel a feltételeimnek, életmódomnak, szívféregre szűrték, negatív, oltási programot megkezdték, ivartalanítva került hozzám, már nem volt kölyök, így nem kellett várni a sporttal, csak annyit, hogy megszokja az új helyet, remekül szinkronban vagyunk tempóban is, nem túl nagy, nem túl pici, nyugis, és élvezet tanítani.
2020. jan. 17. 20:13
 17/35 anonim ***** válasza:
67%

Mert ő volt a legcsibészebb, és a legnagyobb szőrű. És kan volt. Csak kanokat tartok mindig. Kb 0.3 másodpercig gondolkodtam csak, és ki is választottam :). Mudi kan, juhásztól vettem.

Hát, nem véletlenül lett Chili a neve :))

2020. jan. 17. 21:22
 18/35 anonim ***** válasza:
55%
Érdekes hogy itt mindenkinek mentett kutyája van, én meg a valóságban senkit nem ismerek akinek az lenne. Az én kutyám szaporítótol van. Igen, szaporitotol. Amikor megvettem még nem tudtam mi a különbség a szaporito meg a tenyésztő között. De most már nyilván nem fogom kidobni emiatt. Egyébként a morcos kis pofija miatt választottam őt és azóta se bántam meg.
2020. jan. 18. 11:16
 19/35 anonim ***** válasza:
41%

"Érdekes hogy itt mindenkinek mentett kutyája van, én meg a valóságban senkit nem ismerek akinek az lenne." - Más körökben mozgunk. :-D

Ez itt például egy mentett kutyás közösség: [link]

2020. jan. 18. 14:41
 20/35 anonim ***** válasza:
30%
Ez szép és jó dolog, nem azt mondom hogy rossz. Csak azt hogy én nem ezt tapasztaltam hogy a többségnek mentett kutyája lenne.
2020. jan. 18. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!