A kutyabiléta mennyi idő alatt készül el?
Figyelt kérdés
Ha kisállatboltban kiválasztom a bilétát, lediktálom az adatokat akkor azt azonnal meg tudják csinálni a boltban, vagy valahova leadják a rendelést, és pár nap múlva lesz meg? Barátnőmnek holnap lesz a szülinapja, és ezt (is) szeretném adni neki2020. jan. 10. 15:29
1/4 anonim válasza:
Egyszerűbb venni egy fémet, és elvinni gravíroztatni.
2/4 anonim válasza:
A Fressiben azonnal.
Ha elviszed gravíroztatni, akkor is helyfüggő.
Én azt hittem, olcsóbb, ha elviszem gravíroztatni az egyszerű bilétát, de egy árban volt a Fressivel, és 2 napot vártam rá.
3/4 anonim válasza:
Nekem a petissimonál egy nap alatt lett kész, egyik nap megrendeltem másik nap mehettem érte. De ahol gravíroznak, ha érdeklődsz lehet van olyan fémük és azt ott helyben meg tudják neked csinálni.
4/4 anonim válasza:
A legegyszerűbb venni egy bilétát, kb bármelyik állatboltban kapni és besétálni egy kulcsmásolóhoz gravíroztatni.
Azt csak zárójelben teszem hozzá, hogy Aliexpressről a $2-ért rendelt biléta ezerszer jobb minőségűbb és szebb mint amit az első mondatban említettem csak itt hosszú a posta sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!