Honnan tudom ha kutyám meghalni készül?
Megírja a végrendeletét.
Bocs, nem tudtam kihagyni.
Nekem volt egy kutyám, ő sírt, mielőtt elment, de szerintem neki fájdalmai is voltak sajnos.
Nagyapáméknál meg nagyon gyenge volt a kutya, mikor odatették neki a levest, odament, beleejtette a fejét, utána meg csak bugyborékolt, mert nem tudta kivenni.
Bocsi..... nem elijesztés képen írom ezeket, elnézést, ha esetleg felkavaró amit írtam.
De egyébként ha 13 éves a kutyusod és még nem látszik rajta semmi, akkor még jó pár évet élhet. Nekem a sírós kutyám 13 évesen nagyon beteg lett, de azt túlélte, és utána még élt 3 évet, igaz, már öregesen.
53%-ost meg ki kéne tiltani, undorito ember, ráadásul ostoba, hogy azt hiszi, poénos, amit ir, holott nagyon nem.
Kérdezö, az én állatkám beteg lett, hiába az orvos, a kezelések, nem tudtuk megmenteni. Egyszer csak elvonult és nem jött többet. A kis fészer mögötti zugban találta meg apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!