Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy kutya havonta?

Mennyibe kerül egy kutya havonta?

Figyelt kérdés

2020. jan. 7. 18:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
Változó, oltás évente egyszer kell, az nem havi kiadás, az enyém Nexgard Spectrát kap havonta, annak az árazása a kutya testméretétől függ, ez havonta fix költség. 9-10kg-os kutya, egy nagyobb zsáknyi táp hosszú ideig kitart, de ki akarom próbálni a házi kosztot (nem maradék), mert abban nincsenek színezékek, ízfokozók, meg ismeretlen adalékanyagok.
2020. jan. 7. 23:00
 22/26 anonim ***** válasza:
86%

A 20 és 6 kg-os kutyám most wolf of wilderness-t kap és így a kettő kajája kb 9000 ft/hónap. Izületvédő is kell már nekik, az kb 2-3000 /hó, az élősködők elleni nexgard specrát pedig el szoktam osztani, az kb 5000/ hó.

Szerintem egy 20 kg-os kutya, ha jobb kaját kap, akkor kb 7000-et eszik és még a bolha-szunyog-kullancs elleni védekezés ami nagy összeg.

Ha csak egy kis kutyád van, akkor nem fogsz súlyarányosan olcsóbban kijönni a kajával, mert ha nagy kiszerelésű tápot veszel, az megromlik, a kis kiszerelés pedig mindig drágább.

2020. jan. 8. 07:16
 23/26 anonim ***** válasza:
10%

Jesszusom, itt nagyon el vannak néhányan szállva...

Mivel etetitek Ti a kutyátokat, arannyal? Mi kerül havi 25-50 ezerbe egy kutya?

Apámnál szerintem senki sem szereti jobban az állatokat, főleg a kutyákat... TESCO-ban kapható 10kg-os kutyatáp 2500 forint és szinte 95%-ban megegyezik a márkás 2-3000 ft/kg-os tápokkal. Akkor meg ott van a házi koszt ami megmarad.

Lehet lepontozni, nem érdekel. Aki ennyit költ a kutyákra, ilyen rágcsa, olyan elit kaja, az meg is érdemli, hogy ennyit kiadjon.

2020. jan. 8. 18:04
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
A házi koszt nem maradék...
2020. jan. 8. 21:53
 25/26 anonim ***** válasza:
24%

Tescos kutyatáp? Gratulálok. Jó sok húst láthatott.

Nekem megér 25 ezret a kutyám egészsége. Én sem eszek szemetet, neki miért adjak azt? De látom itt egyeseknek nem okoz problémát...

2020. jan. 8. 22:05
 26/26 anonim ***** válasza:
68%
9-es: Ki az a dr. P.J.- né? Csak nem a Polgár Jenő felesége? ( youtube) :-D Mert legalább akkora baromságot mondott.. :-D
2020. jan. 10. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!