11/26 anonim válasza:
7 kg-os kutya ennivalójának havi költsége 25.000,- Ft?
Mivel eteted?
Az én 26 kg-os kutyám kajája havi kb 10.000,- Ft. És nem a Tesco-ban kapható silány minőségű táppal etetem. Egyébként a kutyatartás legnagyobb költségeit nem az ennivalójuk ára teszi ki, hanem a járulékos költségek.
12/26 anonim válasza:
Főtt étel. Tápja is van, de azt csak kivételes esetekben kap.
13/26 anonim válasza:
Főtt étel havi 25.000,- Ft egy 7 kg-os kutyának? Csirkemell filét főzöl neki? Vagy borjúbélszínt? Ez butaság.
14/26 anonim válasza:
Figyelj, mert ez egy nagyon idióta kérdés lesz, és kérlek "bugyuta" hangsúllyal olvasd: Te kutyát akarsz bérelni??
15/26 anonim válasza:
6-os vagyok:
Nekem 30 kg-os a kutyám, illetve a 1200 forint havi virslit én sem adtam hozzá, ami jutalomfalat, de már ez is lassan lecsökken 600-ra, mert már egyre kevesebb kell.
16/26 anonim válasza:
"kevesebbe mint egy barátnő és több kedvességet kap tőle az emberfia" Te mennyibe fájtál anyádnak és mennyi kedvességet kap tőled? Valószínű semennyit, ha így vélekedsz a nőkről.
17/26 anonim válasza:
13-as vagyok, aki nem vagyok azonos a #16-os válaszadóval! És továbbra is fenntartom a véleményem, hogy egy 7 kg-os kutya havi eledele nem lehetséges, hogy annyi pénzbe kerüljön, mint amit valaki leírt.
18/26 anonim válasza:
Enyém a 7kg-os kutya. A kajája egy hétre 4990ft kiszállításaal együtt. Csak a kaja naponta 641ft. Ezen felül veszek 1.5kg tápot, ami 4000ft. Nem tudom, hogy ez miért ekkora szám. Én nem maradékkal etetem a kutyámat.
19/26 anonim válasza:
Ja bolond aki azt mondta hogy annyi mint egy nyugdíjas. Azért az állatszeretetnek is kell legyen határa.
20/26 anonim válasza:
50 kg a kutya. A kajája 12-14 ezer körül van. Ezen felül 3-4ezer a parazitaellenes szer. 3 havonta 3000 a féreghajtó. Ezek az alapköltségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!