A kiskutya honnan tudja hogy a kutyapelenkára kell végeznie a dolgát? Érdemes venni?
Jótanács: NE kutyapelenkát vegyél, mert aranyárban mérik. Bemész a patikába, és kérjél betegalátétet. Tök ugyanaz a kettő, árban viszont a fele...és ha kistestű kutyáról van szó, akkor nyugodtan kérd a kisebbik méretet (ha jól emlékszem, 60x40 cm-es) és még azt is félbe lehet vágni. 20-30 darab elég lesz jóideig:)
Amúgy az én kutyám az első nap megtanulta használni:) Fölkelt az alvásból, rátettem, odapisilt, és már éjszaka is oda ment pippenteni.
Persze, nálunk is voltak balesetek, de alapvetően nagyon hasznos dolog, főleg egy kistestűnél. Nemsokára meg már úgyis viheted sétálni, és akkor ráérez a lenti pisilés feelingjére:)
Fogja egy ideig használni a pelust, de szerintem nem baj, ha később is meghagyod, mert az én kutyám pl. esős időben ki sem teszi a lábát:)
És amikor tavaly ősszel ivartalanították, akkor volt egy időszak, hogy nem bírta rendesen tartani a vizeletét, és akkor is elég sokat használta, de hamar elmúlt.
Mondjuk az én kutyám már 3 és fél éves, és kb. fél éve nem pisilt rá, de akkor is ott van, egy sarokban. Biztos, ami biztos:)
Utolsó vagyok.
3 hónaposan még gondolom nincs meg minden oltása, addig ne vidd le, nehogy elkapjon valamit!
Szerintem a homok nem praktikus, sokkal könnyebben elszaporodhatnak benne a bacik, és szét is hordja a lakásban a homokat. Ja, és a betegalátét el is zárja a szagokat valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!