A kiskutya honnan tudja hogy a kutyapelenkára kell végeznie a dolgát? Érdemes venni?
kutyapelenkaa?? úrristen xD
ha bekakil bepisil, vidd odaa verd el a fenekét (nem azt mondom verd le a veséjét).. és tedd ki az ajtón.. ha ezt párszor megcsinálod.. a kutyus kifog kéredzkedni az ajtón.
A kutyapelenkának annyi köze van a babapelenkához, hogy ugyanúgy nedvszívó. (tehát nem, nem jó helyette)
Ha máshova pisil a lakásban, a pelussal felitatod, aztán domestosos vízzel felmosod a területet, h legközelebb ne érezze ott a szagot, és ne piszkítson oda. Egyértelmű jelei vannak annak, ha pisilnie kell, ilyenkor ráteszed a pelenkára, és ha szerencsés vagy, oda végzi a dolgát. Nekem mindig lemászott róla, és 2 cm-el arrébb pisilt. Legközelebb nem rátettem, hanem odavezettem és megmutattam neki, azóta szinte teljesen jól használja.
Nekem pl. nincs kertem, utcára meg még nem vihetem, mert nincs meg az összes oltása. Nem mindenki használ kutyapelenkát, lehet helyettesíteni pl. újságpapírral is, de azt az enyém biztos széttépné. Sőt, hallottam olyanról is, aki macskaalmot használ. Valahol nekik is el kell végezni a dolgukat :) én alig várom, h sétáltatható, teljesen szobatiszta kutyám legyen.
Az utolsó előtti hozzászólónak: többnyire evés, alvás, játék után pisil, szóval nem kell 24 órán keresztül a nyomában lenni, mert kiszámítható. De én pl. az első két napban igen, 0-24ig néztem h mit csinál... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!