Terhesség, allergia miatt el akarják vinni a kutyám, mit
tehetnék?
Figyelt kérdés
Allergiás rá az egyik gyerek és ezért már holnap el akarják vinni. De azt sem mondják el, hogy menhelyre vagy hova. Mit tehetek? 17 éves vagyok, nem az én nevemen van a kutya, de 4 éve csak én foglalkozok vele, senki más.
Ha nincs szakmád, úgy is meg lehet élni, ismerős műhelyt takarít közel 250 ezerért, ha ennyi megvan, már feladhatsz egy ingyenes aprót, hogy albérletbe szobatársnak betársulnál.
2019. dec. 22. 13:37
12/25 anonim válasza:
1 év múlva.
2019. dec. 22. 13:41
13/25 anonim válasza:
Tau bácsi, te mindannyiunk f€sz@@@t bekaphatod. Nem értem, az idióta pofád minek itt tátod. Menj át valami "szociszökevény" propaganda csoportba, ott leszel jó helyen.
Ha a vérszerinti gyerek és annak kutyája a férfivel él, és odamegy az új nő, teherbe ejteti magát (amitől nyugodtan lehet mellette kutya, csak mondom :) ), és a gyereke allergiás (vegyen be gyógyszert, problem solved)), attól még az a kérdező élettere IS!! Nem mellesleg ő a vérszerinti gyerek, elsőszülött. Kutya kötelessége az apjának az érdekeit figyelembe venni, nem csak a p&n@ kedvét keresni.
2019. dec. 22. 17:44
14/25 anonim válasza:
Tau bácsi tényleg egy barom, már kb 20-an mondtuk neki, hogy húzzon már el innen okoskodni. Olyan bődületes baromságokat ír ebbe a kategóriába, hogy a hajunk égnek áll tőle. Tipikus okoska, 0 tudással.
Kérdező! Nagyon nehéz az egyszavas válaszaidból tájékozódni. Milyen kutya, mekkora, vannak-e barátaid, ismerőseid, szomszédod stb, aki tudna segíteni. Valahova ideiglenesen le lehetne passzolni addig a kutyát, amíg nem tudod magadhoz venni.
2019. dec. 22. 18:20
15/25 anonim válasza:
Még szerencse hogy vannak emberek akik új életet tudnak kezdeni.Persze az embergyűlölő frusztráltak,ezt nem tudják megérteni.Nekik jó a macska,kutya is.
2019. dec. 22. 18:31
16/25 anonim válasza:
Te milyen új életről beszélsz, te nagyonhülye?!
Ez egy kisgyerek, akit az apja azért szívat azzal, hogy elveszi tőle a kedvencét, mert az épp aktuális nőcike kitalálja. Ez gàz, egy 17 évesnek nem kell új életet kezdenie, na főleg nem az apja önzősége miatt.
2019. dec. 22. 19:17
17/25 anonim válasza:
Egy 17 évesnek a saját életét kell elkezdenie, nem újat. Az övé most kezdődik, a felnőttkora. De ő az omega a családban, aki felől a megkérdezése nélkül rendelkeznek. Ha ezt elfogadja, minél tovább benne marad ebben a szerepben, annál biztosabban egy töketlen, parázós, alázatos reszkető senki lesz belőle, mert azzá teszi az apja meg annak a nője meg az értékes testvérek, akik mellett ő nulla. Ha nem fogadja el, akkor viszont saját lábra kell állnia, ami támogatás nélkül, csak munkával, albérletben kezdődhet. Ahol viszont már Ő dönt mindenben, nem rendelkezhet senki a feje fölött.
2019. dec. 22. 19:44
18/25 anonim válasza:
Egy év elég lehet ahhoz, hogy kitalálja, hová megy dolgozni, hol fog lakni, mennyi egy félszoba bérleti díja stb. Vagy marad csicska a családjában. Bár valószínűleg úgyis kidobják, mikor eléri a hivatalos felnőttkort, mert kell a helye a gyerekeknek, meg nem akarnak többet költeni rá.
2019. dec. 22. 19:47
19/25 anonim válasza:
Na, és az általad oly nagyra tartott emberi lények közül, azaz a kérdező és a nő gyereke közül miért a nőjé a fontosabb?!
A marha az te vagy gyökérke, én 12 éves voltam, amikor a szadista öreganyám a szemem láttára lövette agyon a kiskutyámat a böllérrel. Meg egyszer életemben fogok találkozni az öreglánnyal. A temetésén, kap tőlem egy szál virágot meg leköpöm a sírját...
2019. dec. 22. 20:18
20/25 anonim válasza:
Hagyd azt a tau szerencsétlenséget, nem érdemel egy szót sem. Nekem nagyanyám, mikor elköltöztünk kertesből nem kertesbe (8 éves voltam), eladta a cicámat a gyógyszergyárba kísérleti állatnak (ott dolgoztak mindketten). A saját macskáját megtartotta. Nem voltak szegények, hogy ne jutott volna mindkettőnek maradék. És öregkorában mi ápoltuk el nagyanyámat. Nem álltam rajta bosszút, mindent megkapott, amire szüksége volt, de pontosan annyi érzelem jutott neki, amennyit ő adott nekünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!