Hiperérzékeny bőrű, allergiás kutyát elmernétek vinni kozmetikushoz?
Elsősorban interneten nézz szét alaposan a kozmetikusok között - egy jó kozmetikus kicsit többet ír a honlapjára ápolás, gondozás terén mint cím és árak - és ne arra ugorj rá, hogy olcsó legyen.
Igen elöljáróban én fölhívnám, vagy írnék neki e-mailt amiben beszámolok a problémáról és lehet, hogy ő tud neked a saját - nem gagyi - termékeiből ajánlani, de azt is simán elfogadja ha te viszed a sampont.
Ha nem megfelelő ezek után akkor addig kell váltogatni, amig megtalálod az igazit.
Nekem 5 éves a kutyám, 6-7 hetente járok vele kozmetikushoz, de ennyi idő alatt most váltottam a 3. emberre.
Az a tapasztalatom, hogy egy idő után szólni kell külön azért mert nincs levágva a körme, vagy a füle tisztítva, netán a higiéniás körülmények is gázosak, na oda ne vidd a kutyád ahol ragad minden, mert nagy valószínűségéggel a szerszámait sem tisztítja, fertőtleníti csak nagy ritkán!
Köszönöm hogy írtál!
Igen, sajnos mi is megfutottuk a köröket, a sok rossz élmény után álltam rá arra, hogy itthon kozmetikázom, de nagyon-nagyon jól jönne egy ügyes kozmetikus! Sajnálom, hogy Nektek se nagyon vált be egy sem... De ha tudsz esetleg olyat, akit ajánlanál nekünk, írd meg a címét! Budapesten belül bárhol lehet, el tudom vinni, bárhova el bkv-zunk csak jó kezekben legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!