Mi számít már betegségnek, és mi nem? Mivel lehet még óvodába vinni a gyermeket és mivel már nem? Allergia? Fertőző betegség? Csonttörés? Gyógyszerrel kezelt betegség?
Allergiával lehet, nem kérdéses. Fertőző betegséggel addig nem amíg az orvos rá nem bólint hogy már nem fertőz. Csonttöréssel én biztos nem vinném, nem tudom amúgy lehet-e. Gyógyszer.. ha betegség miatt szedi, akkor otthon a helye amíg beteg. Ha tartósan szednie kell, akkor nyilván mehet, óvónőkkel meg kell beszélni mikor kell bevennie.
Nálunk hányós, hasmenéses, lázas gyereket nem lehet vinni.
Én kéztöréssel egy ideig nem vittem oviba mert, nehogy raessen vagy megüsse valamelyik gyerek.
2 hét után ment amikor a doki mondta szépen forr össze, és már nem mozdulhat el.
Második nap paradicsom levesben úszott a gipsz, gyors ügyelet gipszcsere és inkabb itthon maradt :)
-Nálunk azt mondták az oviban, amivel nem mehet, illetve azonnal küldik haza: láz, hányás, hasmenés, és kiütés.
-Gyógyszert nem vihetsz be, ők nem adhatnak be, innentől eldőlt, mi lesz a gyógyszerrel kezelt gyerek sorsa...
-Allergia? Milyen allergia? Parlagfű, darázscsípés vagy tejfehérje? mindegyikkel viheted, csak tudjanak róla.
-Fertőző betegség: egyértelmű szerintem.
-Csonttörés: nem ajánlott
-allergia, csonttörés mehet
-fertőző nyilván nem
-gyógyszerrel kezelt betegség attól függ mi, mert pl az én gyerekem allergiára szed gyógyszert, így ő mehet, de pl egy antibiotikus kúra közepén nem mehet a gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!