Fajtiszta tacskó kiskutyák?
Hát a fjtastandardnak SEM felelnek így akkor meg, ők nyilván még csak nem is mennek el fajtajellegű keveréknek, csak sima keveréknek.
Mocskos szaporító vagy egyébként.
Azt megkérdezhetem, hogy hogy zajlott a szitu, mikor a "lány" kutyád vemhesült? Kik mondták, és mikor, hogy akkor még nem vemhesülhet?!
Hát persze... te nem tudtál utána nézni a vemhesülésnek, ahogy vigyázni sem tudtál a kutyádra. Se értelmed, se felelősség tudatod. Minek is van kutyád, ha ennyire alkalmatlan vagy a tartására? Ez egyébként mocskos szaporítás! És kizárólag a te hibád, hiába próbálod hárítani!
Amúgy mi lesz a kutyákkal? Keverékek senkinek sem kellenek! Gondolom nem fogsz rájuk sem felelősséget vállalni!
Vegyél vissza, köszönöm szépen :)
Menhelyről hoztam a lány kutyámat, akitől épp akkor választották le az akkori kiskutyáit, egyből orvoshoz akartam vinni, hogy ne legyen több kiskutyája de ott azt mondták, hogy még ne és nyugodjak meg, nem lesz vemhes a kutyám egy jó ideig, és mégis az lett. Én sem támogatom a szaporítást, szóval mielőtt ítélkeznél, kérdezz. Egy kérdést tettem fel, nem azt hogy bárki is osztja nekem az észt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!