Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Postás és kutya?

Postás és kutya?

Figyelt kérdés
A postás annyira fél a kutyától, hogy a csengőt sem képes megnyomni, a postaládát sem ismeri, mindig a járdára vagy az autó szélvédőjére dobja a csekkeket is. A kerítés végig trapézlemezzel lett leburkolva a nyáron, a kutyát jóformán már látni se lehet. Egyébként nem hamis, csak ugat,Staffi keverék. Mit tudok ennél többet tenni? Úgy érzem, kellően elválasztottam az utcát a kutyától.
2019. nov. 25. 13:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Megérteném a postást, ha lenne rá okom, de mivel a hangokon kívül nem tud a kutyával más módon kapcsolatba lépni, úgy gondolom, nekem van igazam.Semmi bajom a postásokkal,minden munkának megvan a maga hátránya, de úgy gondolom, itt én minden lehetséges dolgot megtettem annak érdekében, hogy a kutya ne tudjon a utcán lévő emberekkel fizikai kapcsolatot teremteni
2019. nov. 25. 14:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondtad alatt azt értem, hogy még egy kisgyermek sem tud hozzá benyúlni.
2019. nov. 25. 14:50
 13/20 anonim ***** válasza:
64%

Már nem lehet mást csinálni mint kirugatni azt a szerencsétlent. Nyilván valóan alkalmatlan a munkára. Bemész pár kutyás szomszéddal, hogy elegetek van amiért nem kapjátok meg normálisan a leveleket/csekkeket és el van intézve. Még talán bizonyítékkal is készülnék (zárt kerítés, elázott boríték a földön)

Ennyi.

2019. nov. 25. 14:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Igazából én azért nem jelentettem be eddig, mert én általában nem szoktam ilyet tenni, próbálom megérteni általában ha ilyen van. De itt már tényleg nem tudok jobb ötletet, hiszen a kerítés teljes egészében ki lett cserélve nem kis pénzt ráfordítva,direkt amiatt, hogy hátha megoldódik az ilyen dolog.
2019. nov. 25. 15:04
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Azért fél mert veszélyes kutya.Nem csak megharapja hanem meg is ölheti a postást.
2019. nov. 25. 15:42
 16/20 A kérdező kommentje:

Meg hát, 2 méter magas, teljes egészében zárt kerítésen keresztül.Aki eddig nem értette volna, milyen kerítésről írtam, itt egy link:

[link]

2019. nov. 25. 15:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tegyél panaszt írásban a Postán, és mellékelj fotókat is, amivel bizonyítod, hogy a postás félelme alaptalan.

Nekem kutya nélkül is kézbesítettek szarul vagy tüntettek el küldeményt, vagy küldték vissza a feladónak úgy, hogy értesítőt sem dobtak be, így volt olyan, hogy nem is tudtam, hogy jött valamim, és onnan tudtam meg, hogy a feladó megkeresett, hogy jó-e a címem, amire küldték. Panaszt tettem párszor, azóta mindent megkapok, vagy kapok értesítőt, és érte tudok menni.

2019. nov. 25. 15:51
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is staffim (fekete ,atomkigyurt,igazi ijeszto vereb,tipikus hazorzo) van korfolyosos tarsashazban. Azota csak a ladaban talalok leveleket. (Ez nem baj,szeoen kiveszem a ladabol. ) Nalunk racs van,Nem fer ki rajta a kutya.

Te azt tudnad csinalni ,h egy nyitott dobozt szerelsz fel a keritesre,amibe messzebbrol beletalal az idiota. :D

2019. nov. 26. 03:55
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

A kutya ki tud kapni a keritesen keresztul? Ha igen, akkor teljesen jogos, hogy a kozelebe nem megy es ezert nem fogjak kirugni, ha nem kirugni akkor sem fogjak, maximum enyje-benje. A koztes mrgoldas a postalada olyan helyre valo kihelyezese, ahol a postas "felelem nelkul" meg tudja kozeliteni azt.

Nalam is volt olyan kutya ami ki tudott kapni eloszor panaszt tett, kimentek kivizsgaltak, majd nehogy mrgrovast kaptam, hanem meg felszolitast kapott penzbirsag terhe mellett, hogy a gazdi szuntesse meg ezt az allapotot.

Tudom, hogy magyarosan azonnal fel kell negyelni a postast(vagy mast), de erdemes lenne inkabb valami kompromisszumra jutni, az mindig a konnyebb ut.

Egy postas, aki ket kutya tulajdonosa.

2019. nov. 26. 11:41
 20/20 anonim ***** válasza:

19-es, olvasd el a kommenteket is, mert ezt a kérdező már megválaszolta: "Zárt kerítés van, a kutya sem látszik. Nek tud kinyúlni a mancsával nem tudja kidugni a fejét sem, tehát a kapu külső oldalán található postaláda és csengő biztonságosan megközelíthető."

Utána egy másik hozzászólásban azt is belinkelte, milyen típusú kerítésről van szó.

Én gyerekkori rossz élmény miatt sokáig paráztam a kutyáktól, de azért nem vittem ennyire túlzásba.

2019. nov. 26. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!