Postás és kutya?
Figyelt kérdés
A postás annyira fél a kutyától, hogy a csengőt sem képes megnyomni, a postaládát sem ismeri, mindig a járdára vagy az autó szélvédőjére dobja a csekkeket is. A kerítés végig trapézlemezzel lett leburkolva a nyáron, a kutyát jóformán már látni se lehet. Egyébként nem hamis, csak ugat,Staffi keverék. Mit tudok ennél többet tenni? Úgy érzem, kellően elválasztottam az utcát a kutyától.2019. nov. 25. 13:28
1/20 anonim válasza:
Itt már rég nem a kutya a probléma.
2/20 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Igazából ő a helyettes postás, az, aki rendszeresen jön, vele jó viszonyban vagyunk, semmi gond nem szokott lenni. A kérdésben érintett postással sem beszéltem illetlen hangnemben, sőt, nem is szóltam neki sohasem, csak ma először, miután 10 meterre állt a kaputól és onnan kiabált. Kedvesen mondtam neki, hogy ott a csengő, a láda, ne féljen, a kutya nem bánt, meg nem is tud odaférni a kapuhoz.
2019. nov. 25. 13:39
3/20 anonim válasza:
Ha otthon vagy, amikor jön a postás, miért nem lehet a kutyát elhallgattatni, nyugodtra leültetni, amíg a postás bedobja a bedobni valót?
4/20 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán vagyok itthon, mivel össze vissza dolgozom.A postás is össze vissza jön konkrétan. Ott a csengő, nyomja meg és tudom, hogy jött valaki. Az nem úgy megy, hogy megáll a kapu előtt 10 meterre és ordibál.
2019. nov. 25. 13:55
5/20 A kérdező kommentje:
Egyébként amint kimegyek a kutya nem ugat tovább :)
2019. nov. 25. 13:56
6/20 anonim válasza:
Amikor találkoztok mond meg neki, hogy nem kell félnie, csak ugat. A postásokat sokszor utálják a kutyák, és lehet rossz tapasztalata van, vagy egyszerűen a fajtája miatt fél ennyire.
7/20 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki kb. 3 alkalommal hogy nem bánt a kutya, csak a szája nagy. Mindig az a válasz, hogy ő fél a kutyáktól. Ma mondtam meg neki először, hogy már tényleg nem hiszem el, hogy a csengőt sem mero megnyomni. A szomszéddal is rendszeresen előfordul, ott is van egy kutya, ő is mondogatta már, hogy sokszor késve érkezett a csekk, vagy csak felszólítás volt, vagy ott volt a járdán elázva a levél. 1 évig próbáltam Megértő lenni, azért is cseréltem le a teljes kerítést. Hozzáteszem, hogy a régi kerítés is olyan volt, hogy a kutya a mancsát se tudta kidugni rajta, régi acélkerités volt.
2019. nov. 25. 14:10
8/20 anonim válasza:
Ha beszéltél vele, akkor panaszt tudsz ellene tenni. Nem tudom, hogy kell, de a helyi postán biztos megmondják, esetleg a Posta oldalán.
9/20 anonim válasza:
Ezzel az a baj hogy tök mind1 hogy SZERINTED a te kutyád nem hamis. Voltam postás... "Jöjjön nyugodtan csak ugat de nem harap!“ Bemegyek, persze a kutya nekiiramodott és ugatva szaladt felém. Aztán a néni volt megsértődve hogy vissza rúgtam a házig a kutyát. Érdekes utána be tudta zárni.
10/20 A kérdező kommentje:
DE IDE NEM KELL BEJÖNNI a postásnak. Zárt kerítés van, a kutya sem látszik. Nek tud kinyúlni a mancsával nem tudja kidugni a fejét sem, tehát a kapu külső oldalán található postaláda és csengő biztonságosan megközelíthető... Ez a lényeg.
2019. nov. 25. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!