Hogyan tanítsam meg a kutyát hogy harciasab legyen és harapós?
Dani, mégis hogyan tudná uszítani? Ha barátságos az idegenekkel akkor csak értetlenül fog majd lesni a gazdájára hogy ugyan mi a francért pattog itt és mutogat az emberekre :D A kutya nem fogja levágni abból hogy mondogatja neki hogy "kapd el/csípd meg" és társai, hogy támadni kéne - mert eleve nem olyan jellem, hogy benne legyen egyáltalán az akarat a támadásra.
A staffi nem házörző, ezt már kismillószor kifejtették itt. Ha harcra kerül a sor, akkor a fájdalomküszöbe valóban nagy, de arra a célra, amire a Kérdező vette, arra inkább egy pásztorkutya való, nem egy terrier.
Ne felvágásból vegyél kutyát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem rotim van, és tényleg morog meg ugat ha postás vagy akárki jön.
De ha én az illetőt beengedem akkor csak megszagolja.
Miért lenne jó ha arra tanítanám, hogy mindent és mindenki széttépjen????????????
Nem tudom minek akarod ezt, de egy kutya nem erre való. Lehet megtanítod neki, megharap valakit, aztán abból rendőrség meg orvos lesz, el is veszik tőled a kutyát...
Ha kicsit is szereted azt az állatot, akkor fontold meg.
Te sehogy.
Kérd szakember segítségét,aki akár háznál is megtanítja a kutyádnak az őrzés alapjait.De számíts arra,hogy a zsebedbe kell nyúlni.
Mindenképp képzett szakembert válassz,ne olyat,aki csak azt mondja magáról.Egy bull típusú terrier nagyon nem játék!Egy sarlatán igen nagy bajt csinálhat.
Míg a kutyád tanul,te feküdj neki a helyesírás alapjainak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!