Hogyan tanítsam meg a kutyát hogy harciasab legyen és harapós?
18:23!
Te fogyi, ha kiskora óta családban van a kutya, megismeri, megérzi a családtagokat , te idióta, a kutya nem hülye!!!!
Az én Staffim már a Sarokról megérzi hogy jön e a családból valaki, és akkor nem is ugat!
Danikám, nem tudom, kinek képzeled magad, de jobban tennéd, ha nem ütnél meg ilyen hangnemet ha velem beszélsz :) tudtommal én egy rossz szóval sem illettelek, mégis rögtön a "fogyi vagy" szövegeléssel kezdted, és most az egyszer szemet hunyok a nevetséges visszavágásod felett, de csak azért, hogy felhívhassam a figyelmed arra, hogy ezzel csak azt bizonyított, hogy emberileg egy genetikai hulladék vagy ;D Szerintem jobban tennéd, ha meggondolnád, miket mondasz. Tudom, fárasztó dolog olyasmit kérni tőled, ami nehezen megy, de azért próbálkozz, hátha sikerül.
Tudod, nem mindenki lakik együtt az egész családfájával, mint a putris cigányok.
Amúgy szerintem majd akkor kezdj el itt tanácsokat osztogatni, ha le is tudtál tenni valamit az asztalra. Mert van egy sanda gyanum 5 métert se tudnál megtenni a kutyáddal egy olyan utcán, ahol emberek közlekednek, már ha látott szerencsétlen eddigi életében pórázt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!