Malinois X Kaukázusi juhászkutya?
kb 5-7 hetes a kiskutya és valószínűleg (ezt mondták) ilyen keverék. Egy bácsi kutyusa volt aki sajnos elhunyt az örökösök pedig nem tudták megtartani.
Van már kutyás tapasztalatom, a kutyussal nem lesz gond. Nagytestű, erős őrző védő lesz az biztos. Arra lennék kíváncsi hogy akinek van esetleg ilyen kutyája vagy hallott ilyen mixről tudnék-e beszélgetni. Tudom, lutri de azért segítene egy tapasztalat (méret, szőr, inkább pásztorkutyás jelleme van vagy malinoisos stb)
Kerestem googlen illetve néhány ezzel kapcsolatos Fb csoportban de nem igazán találtam infót
Ismerem a malinois fajtát az egyik kedvenc fajtám de egyenlőre saját tapasztalatom nincs vele. Azonban a kaukázusival van.
Egyik ismerősömnek van egy fajtatiszta és egy keverék. Akinek az apja a kaukázusi az anyja pedig egy foxi. Ahoz képest, hogy az anyja foxi óriási méretű. Már most akkora mint az apja pedig 8 hónapos körül van.
Ha mindkettő fajtatiszta volt mármint a szülők akkor is nehéz megmondani és akkor is az lenne ha csak olyan fajtájú keverékek.
Olyan almot tudok felhozni amivel van tapasztalatom:németjuhász Beagle keverék. Az én kutyám kisebb alkatú Beagle méretű kinézetre mint egy németjuhász a színezete is azonban bicolor is. Ő kisebb és teltebb alkatú. Az egyik testvére mindketten kanok sokkal de sokkal nagyobb ő is olyan színezetű de ő vékonyabb. Kiskorukban mindketten ugyan akkorák voltak.
Szóval ez teljesen ki számíthatatlan. Ez a genetikán múlik.
Régebben olvastam egy ilyesmi mixről megprobalom megkeresni neked.
De az biztos, hogy nagyon lesz az őrző ösztön és valószínűleg aktív is lesz.
Sokat segítene ha lenne képed a kölyökről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!