Milyen rosszaságot csinált a kutyádamitől kiakadtál? (persze csak vicből)?
Figyelt kérdés
Nekem tönkreteszi a házát (hiába játszok vele sokat) és nagyim meg mindig megcsinálja:P2010. júl. 18. 15:55
1/13 anonim válasza:
Az eddigi legkeményebb az volt, mikor kihányta egy bugyimat. Egyszerűen nem hittem a szememnek, nem értem honnan lopta el, és pláne hogyan nyelte le :)
2/13 anonim válasza:
Otthonhagytam a kutyát aki felmászott a csapra, hogy kinézzen a fürdőablakon, ezzel félrefordította és megnyitotta a csapot.
Elárasztotta ezzel a fürdőt, leáztatott 3 emeletet ő meg mint egy hajótörött kucorgott a mosógép tetején.
Cuki volt,de nem örültem.
3/13 anonim válasza:
Volt gyerekkoromban egy nagy papírtojásom,gyönyörű tündérek,házak,virágok voltak ráfestve,csodálatosan szép színekkel.Ez egy húsvéti tojás volt,cukorkák voltak benne.Nagyon tetszett nekem,féltve őriztem.A kutyánknak is nagyon tetszett.Egyszer elcsente és jól szétrágta.Sokáig szomorkodtam miatta.
4/13 anonim válasza:
lepisilte az osztálytársam lábát..
(mondjuk amugy se bírtam a csajt.)
5/13 anonim válasza:
A csivavám, ha meglát egy harci kutyát, felkéredzkedik, aztán a vállamról elkezdi vadul, ugatva hergelni.
6/13 anonim válasza:
Nyitva felejtettem az ajtót, belopakodott, és befetrengett az ágyamba, amit főleg nem tehet meg! :D Mérges nem lehetek rá, hiszen, nem azért tette, hogy bajt csináljon, csak kiakarta próbálni az ágyamat :D
7/13 anonim válasza:
A kutyafuttatón voltunk lent és a kutyám egyszer csak megjelent a szájában egy szelet pizzával és letette elém, mintha azt akarta volna mondani, hogy nekem hozta enni. :D
Vicces és aranyos volt, de nagyon mérges lettem, mert egyébként nem vehet föl ételt a földről. Szerencsére nem evett bele, csak odahozta nekem. :D
8/13 anonim válasza:
Hát éppen a párommal akartunk szeretkezni, amikor a kutyám szépen kinyitotta az ajtót, besétált és nekiállt az arcunkat nyalogatni... Elég nehéz volt védekezni, mert egy dán dog:D:D:D
9/13 anonim válasza:
Volt egy tacskó keverékünk.A szomszédban disznó vágás volt. Ellopott egy oldal szalonnát. Enyhén ciki volt. De nagyon édesen nézett ki, ahogy a szájában hozta, mint egy kincset.
10/13 anonim válasza:
Néhány éve a Labradorom felmászott a kocsink motorháztetőjére, aztán úgy gondolta, hogy a tetejéről jobban szét lehet nézni... Végig ott maradt a karcolás a kocsin! Pár nap múlva lerágta az oldalsó indexbúrát is... Hát okozott ezzel kellemetlen perceket, de szerencsére ma már nem csinálja!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!