Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen rosszaságot csinált a...

Milyen rosszaságot csinált a kutyádamitől kiakadtál? (persze csak vicből)?

Figyelt kérdés
Nekem tönkreteszi a házát (hiába játszok vele sokat) és nagyim meg mindig megcsinálja:P
2010. júl. 18. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi legkeményebb az volt, mikor kihányta egy bugyimat. Egyszerűen nem hittem a szememnek, nem értem honnan lopta el, és pláne hogyan nyelte le :)
2010. júl. 18. 16:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Otthonhagytam a kutyát aki felmászott a csapra, hogy kinézzen a fürdőablakon, ezzel félrefordította és megnyitotta a csapot.

Elárasztotta ezzel a fürdőt, leáztatott 3 emeletet ő meg mint egy hajótörött kucorgott a mosógép tetején.

Cuki volt,de nem örültem.

2010. júl. 18. 16:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt gyerekkoromban egy nagy papírtojásom,gyönyörű tündérek,házak,virágok voltak ráfestve,csodálatosan szép színekkel.Ez egy húsvéti tojás volt,cukorkák voltak benne.Nagyon tetszett nekem,féltve őriztem.A kutyánknak is nagyon tetszett.Egyszer elcsente és jól szétrágta.Sokáig szomorkodtam miatta.
2010. júl. 18. 16:05
 4/13 anonim ***** válasza:
55%

lepisilte az osztálytársam lábát..

(mondjuk amugy se bírtam a csajt.)

2010. júl. 18. 16:10
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
A csivavám, ha meglát egy harci kutyát, felkéredzkedik, aztán a vállamról elkezdi vadul, ugatva hergelni.
2010. júl. 18. 16:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Nyitva felejtettem az ajtót, belopakodott, és befetrengett az ágyamba, amit főleg nem tehet meg! :D Mérges nem lehetek rá, hiszen, nem azért tette, hogy bajt csináljon, csak kiakarta próbálni az ágyamat :D
2010. júl. 18. 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A kutyafuttatón voltunk lent és a kutyám egyszer csak megjelent a szájában egy szelet pizzával és letette elém, mintha azt akarta volna mondani, hogy nekem hozta enni. :D

Vicces és aranyos volt, de nagyon mérges lettem, mert egyébként nem vehet föl ételt a földről. Szerencsére nem evett bele, csak odahozta nekem. :D

2010. júl. 18. 16:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát éppen a párommal akartunk szeretkezni, amikor a kutyám szépen kinyitotta az ajtót, besétált és nekiállt az arcunkat nyalogatni... Elég nehéz volt védekezni, mert egy dán dog:D:D:D
2010. júl. 18. 16:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Volt egy tacskó keverékünk.A szomszédban disznó vágás volt. Ellopott egy oldal szalonnát. Enyhén ciki volt. De nagyon édesen nézett ki, ahogy a szájában hozta, mint egy kincset.
2010. júl. 18. 17:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Néhány éve a Labradorom felmászott a kocsink motorháztetőjére, aztán úgy gondolta, hogy a tetejéről jobban szét lehet nézni... Végig ott maradt a karcolás a kocsin! Pár nap múlva lerágta az oldalsó indexbúrát is... Hát okozott ezzel kellemetlen perceket, de szerencsére ma már nem csinálja!:D
2010. júl. 18. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!