Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kamaszkorban alig behivhato a...

Kamaszkorban alig behivhato a kutyam?

Figyelt kérdés

Most vagyunk 7 honaposak, es 50%-os esellyel tudom behivni. Ha szolok neki megall, ramnez, mondom neki, hogy gyere, megrantja a fejet es megy tovabb elore...

Ez normalis vagy en rontottam el? Korabban mindig be tudtam hivni

Hogyan gyakoroljuk meg jobban a behivast? Ha kaja van nalam sokszor mar az sem erdekli. Kan kutya.

2019. nov. 5. 09:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, ha utoléred, amikor a füle botját sem mozgatja a hívásodra, nyugodtan tépd meg a grabancát! Tűnjön csak fel neki, hogy rossz, amit csinál.

Csak akkor nem szabad bántani, ha odamegy a hívásra (ha többedikre is akár...).

2019. nov. 5. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:
46%

Nagyon jól mondja, én is így tanultam! 😌✋🏻

2019. nov. 5. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Innentől kellene elvárásokat behozni. És nem csak kérni, könyörögni és jutalmazni. Hanem bizony keményen lebüntetni azt, amikor ignorál téged és próbálkozik.

Magától nem jön rendbe! Ha most azt tanítod meg neki, hogy ezt megteheti, mert nem jár érte komoly következmény, akkor ez ilyen is fog maradni!

2019. nov. 5. 16:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Enyém is 7 hónapos, eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Még :D 13 hetes kora óta póráz nélkül sétál. Egyébként milyen fajta?
2019. nov. 5. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!