Van valami jele annak hogy a mérgezett kaja mérgezett?
Kutyámat sajnos nem tudom lenevelni arról, hogy ne szedjen fel mindig valamit, ilyenkor mindig résen vagyok rászólok, kiszedem a szájából a falatot, lenyúlok a torkán.
Sok hülyeséget szedtem már ki a szájából, eddig szerencsére nem kapott mérgezést. Mérgezett kaján érezhetem, hogy mérgezett? Van valamilyen jellegzetes szaga, stb?
Ha viszel jutfalatot: lazac felkockazva v vmi mas nyershal. Ajkor az nem vonzobb?
Falkavezersegi gondok miatt veszi fel. Tartsd be a sorrendiseget meg 2 meter tav a kutyatol ha eszel
Ha jatszol vele es lekotod agyilag? Elvonod a figyelmet?
Van sipilos labda decatlo.nban : dobast segito labda rogbiseknek. Pl.
Csipogo gumiksbda?
Dolgozunk rajta de baromira kíváncsi. Oviban is azt mondták nekünk, hogy lehet nála több idő lesz elérni. Nagyon bélpoklos, egy 1,5-2 órás séta alatt pedig nem tudjuk végig etetni, mert aztán kirohangálni nem tudja magát, mert megcsavarodna a gyomra. Semmilyen játék nem érekli, ha kaja van a földön.
Amit most gyakorlunk, ha van valami kaja, azonnal leültetem, mondom, hogy fúj, nem szabad, közelebb engedem akkor megint megszidom visszaültetem, ha nyugiban marad fél percig kap jutifalit. De ha elfordítom a fejem, már próbálkozna és kezdjük az egészet előlről. Így a dackorszaka közepén pedig ez mégnehezebb. Van esetleg valami tuti praktika? Lehet mi nem csináljuk jól, de oviban is ezt tanácsolták, falkavezérséggel pedig nincs gondunk, mert minden más dologban teljesen alárendeli magát, csak ez a kajafelszedés a problémánm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!