Ha a kutyam megevett egy mergezett szalamit kb mennyi ido mulva lehet baja? Mert porazon volt, figyeltem, de ma lattam mergezett szalamik voltak arra.
Ha tudod, hogy mérgezett volt a szalámi, akkor most vidd el dokihoz, ne várd meg, amíg tünetek jelentkeznek!
Minél tovább benne van a méreg, annál nehezebb lesz megmenteni.
Az én kutyám 3db zselés patkánymérget evett meg, közepes termetű. Semmi baja nem lett. Én nem tudtam elvinni dokihoz, mert nem volt pénzem. Azóta is él és virul.
Persze ezzel nem azt mondom ne vidd állatorvoshoz.
Az teljességgel kizárt hogy 3db zselés mérget eszik a kutya és semmi baja. Bocs de én ezt nem hiszem el.
Egyébként meg vidd el orvoshoz. Barátom tesójának a kutyáját is megmérgezték de ez csak 2 nap múlva derült ki mikor már hányt és rohamosan fogyott lefele akkor vitték orvoshoz. Szerencsére sikerült megmenteni. Egy 10 ezresbe nem halsz bele szerintem. Ha tudod hogy milyen mérget evett akkor a neten megkeresheted az ellenszerét. Pl annak a zselés patkányméregnek azt hiszem K1 vitamin az ellenszere de jó a K2 is én ezt adtam mikor fogdosta a mérgezett patkányokat biztos ami biztos alapon ne legyen baja
4. válaszolónak
nem írtam volna, ha nem igaz a 3db zselés méreg.
Még hányni sem hányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!