Megbeszélhető-e a tenyésztővel vagy milyen néven veszi azt, ha én nem szeretném 3 hónapos (13 hetes) kor előtt elhozni a kölyökkutyát?
Figyelt kérdés
9 hetesen adná amúgy, 2.oltás után 1 héttel.
Persze én is szeretném már mielőbb hazahozni. De láttam már ennyi idős kiskutyát és bár életerős meg minden, de olyan csöpp baba még. Szerintem még szeretne az anyuval és tesókkal maradni picit. Illetve jobban biztonságban érezném őt, ha megkapná a 10. és 12. heti oltását is és azután egy héttel választanánk csak el a családjától. Természetesen kifizetném a tenyésztőnek a +1 hónap tartási-, illetve állatorvosi költségeket.
Csak nem szeretném, ha felelőtlennek tartana, vagy hogy nem tudok gondoskodni egy pici kutyáról.
Ha ez számít valamit, egy labradorról lenne szó.
2019. okt. 21. 20:05
11/14 anonim válasza:
Első vagyok. Hiába hagyod ott nem fog többet lenni a tesókkal meg a mamával mert a tesókat elviszik a mamától meg leválasszák. Tehát teljesen feleslegea otthagyni.
12/14 anonim válasza:
Én is megkértem a mi kutyánk tenyésztōjét akkoriban, hogy hadd maradjon 3 hónapos koráig. Örült is neki, mert volt egy kölykük, aki maradt és így egymással tudtak tovább szocializálódni, teljesen természetesnek vette ezt az igényemet. 3 hónaposan hoztuk haza a megbeszéltek szerint. Tōlunk nem kértek ezért plusz pénzt, a kölyök foglalva volt, ez neki elég biztosíték volt.
13/14 anonim válasza:
Kár lenne lemaradni a legfogékonyabb időszakáról. 12 hete korukig kb semmitől sem félnek, addig kell hozzászoktatni gyorsan a porszívóhoz, turmixgéphez, hajszárítóhoz, város zajához. Sokkal egyszerűbb dolgod lesz. Hozzád is jobban kötődik majd így.
14/14 Yankovich Aletta válasza:
Szia. Szerintem nem lennél felelőtlen ha egy kicsit szeretnéd, hogy maradjon még. Ezt meg tudod beszélni a tenyésztővel is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!