Ha a kutya társ tulajdonban van a külföldi tenyésztővel, akkor mindkettőnknek kell MEOESZ tagsági kártya a kedvezményes nevezéshez?
A kutya honosítva van, és nekem van tagsági kártyám. A tenyésztő is tag a külföldi szövetségben, de Mo.-n értelemszerűen nincs tagsága. Ha jól tudom a MEOESZ-nél van külföldieknek való tagsági kártya is.
Társtulajdonban lévő kutyáknál mindkét tulajdonosnak kell tagsági a kedvezményes nevezéshez, de mi van, ha az egyikük nem magyar? Ha nem váltja ki (mert ő amúgy nem jár ide versenyezni) akkor nekem is felesleges volt, mert semmiképp sem kapunk kedvezményt?
Vagy az is elég, hogy ő amúgy tagja egy tenyésztői szövetségnek, akkor is, ha az nem magyar? Remélem érthető :)
Ha nem akarsz telefonálni, ez az email elérhetőségük:
Azért kérdezem, mert neveztünk egy kiállításra, és kaptam egy e-mailt, hogy a kedvezményes , tagáras nevezéshez a másik tulajdonos tagságát is igazolni kell. A másod tulajdonos nevére kiállított külföldi szövetségi tagkártyát kérik, és ha nincs tagsága, akkor a teljes árú, külföldi nevezési díjat kell kifizetni.
Online nezevésnél van is egy rublika, ahová fel kell tölteni a társtulajdonos kártyáját, de mivel nálam van a kutya, és a tenyésztő itthon nem tag, kihagytam, gondolván az enyém is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!