5-6 levelet váltottunk a tenyésztővel már, illetve egyszer telefonáltunk, a legutolsó levelemben rákérdeztem az árra, azóta nem válaszol. Miért lehet ez?
Nagyon sok tenyészto ugy van vele hogy ha igazán kell a kutya akkor az ár nem számit. És szerintem most nem tartitt ezzel a kerdessel olyannak aki tenyleg odaadoan gondozná az o keze által kierulo kutyát. Bár valoszinu hogy nem igy van hogy te nem becsulned meg de hat ez a tenyészto magára vette valoszinu...
Milyen fajta kutyát tenyészt...avagy te milyet szerettél/szeretnél magadnak ? :)))
Fura :/
Mondjuk azért mint írtad már beszéltetek.Akkor nem értem 5-6. levélnél miért lenne gond ha rá kérdezel az árra.
Kicsit a tenyésztőkben ezt nem szeretem,hogy ha vki az árról érdeklődik akkor már befarsulnak. Közben ha vkinek nincs random 200 ezer ft-ja kutyára,hanem gyűjteni szeretne,mert jó idegrendszerű szűrt kutyát szeretne.Nem kéne befarsulni. Azt kéne lekoptatni akinek az első levele azzal kezdődik mennyibe kerül a kutya...
De az sincs kizárva vmiért nem látta a leveledet, próbálgasd hívogatni még,de ha nem veszi fel akkor keress másik tenyésztőt.
Akuminak igaza van.
Másrészről nekem fontos lenne, hogy a tenyésztő szimpatikus legyen, akitől kölyköt hozok. Tudjam, hogy kérdezhetek tőle ha valami gond lenne, stb. Ha valaki annyival nem tisztel meg hogy válaszoljon, akkor hagyd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!