Tacsi méretű,9 hetes kölyökkutya hazahozatala 200km távolságról. Tippek?
Vonattal megyek, de sem hordozódoboz (vagy minek hívják), sem az ő méretére való szájkosár..meg a fene tudja , milyen előírásos kötelezők vannak még vonaton szállításkor...
Ügyes "házi praktikákat", életképes ötleteket küldjetek, hogyan, mivel tehetem kevésbé komplikálttá mindkettőnknek a kb. 3órás vonatozást!
Szállítódoboz hiánypótlásra került: megfogadva #8 tanácsát, olyanokat is "megszólítottam", akikről tudtam, hogy ismerőseik közül kerülhet esetleg segítség. Fácsementes életet élek ugyan, de más fórumot találtam, ahol esélyt sejtettem. És lőn!
A szokásos képlet , biztosan ismeritek: valaki valakijének a valakije... célhoz ért a kérés, hozzám pedig az illető cicájának a doboza :)
Ha van még praktikus tudnivaló, kérlek titeket, osszátok meg itt!
Köszönet minden jószándékú válaszadónak a gyakorlatias ötletekért, tanácsokért. :)
Jó egészséget, pusszantás üdv mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!