Mi legyen a kiskutyákkal?
Van 6 Staffordshire kiskutyám 10 hetesek...
Senki nem akarja őket megvenni,elajándékozni se tudom senkinek...Mi legyen velük?
Most teljesen mindegy,lényeg,mindenki tudja mire gondolok,na...
Nem kéne felidegesíteni és nem ilyeneket...
Elletted a kutyáidat? IGEN
Orvos látta őket elötte hogy biztonságos-e a fedeztetés? NEM
Minden megvolt ahhoz hogy tenyésztőként 1 almot lehozz és végeztél vele? NEM
MEgszülettek a kölykök? IGEN
El tudtad ajándékozni? NEM
HA már 1 fedeztetésnek is úgy ugrasz neki hogy Ahogy esik Úgy puffanik, akkor már nem tudom mit mondjak!
És ha genetikailag hibás az eggyik kutya, öröklik a kölykök, lehet életképtelenek! Orvosi papírok nincsenek róluk tehát nem Tenyésztés volt! Az alomlehozatal 2 fajtája: Szaporítás-tenyésztés, tenyésztés feltételei nem voltak meg akkor szaporítás! akkor Szaporítsd a kutyáidat ha 100000% Hogy Elviszik a kicsiket, de akkor is csak ha orvosilag rendben vannak! Ezek nem voltak meg így csak szaporít kifejezés megy most rád! ÉS Igen Én írtam hogy ajándékozd el a kutyáidat a nagyokat, mert ha a nagyok Biztonságos Fedezését sem tudod biztosítani, és a Kölykök jólétét, akkor kezd halakkal, és ha már van elég felelősség tudatod, és megtanulod hogy nem csak a magad feje után kéne menni, hogy ,,NEm kell regényt írni, úgysem olvasom el'' pedig ha ottvan 1 jó tanács akkor b***hatod, fogadjad el a tanácsokat, és akkor nem fog mindenki leugatni, meg letámadni hogy te ez meg az vagy!
A menhelyek sem azért vannak, hogy segítsenek a szaporítóknak.
Tartsa meg szépen mindet, ha már a világra kényszerítette őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!