Mi legyen a kiskutyákkal?
Van 6 Staffordshire kiskutyám 10 hetesek...
Senki nem akarja őket megvenni,elajándékozni se tudom senkinek...Mi legyen velük?
Érdekes az én kutyám 9 éves, sosem szült és tökéletesen normális. Ugyanezt tudom elmondani eddig kutyáinkról is akik kanok voltak és sosem bolondultak meg. Az hogy rákattan a szukára természetes dolog és nem őrület. Aki mind a két nemből tart példányt az vállalja.
Szerintem van még mit tanulnod...
azt mondod nem vagy szaporító...
Akkor mégis mit csináltál? Pároztattad FELELŐTLENÜL a kutyákat, minden szűrés, orvosi vizsgálat nélkül... Akkor mi ez ha nem szaporítás? Áruld el nekem ,,kedves'' kérdező...
Hát amikor én kértem egy hasonló helyzetben segítséget
( mert a mi vizslánkat megd.gta a szomszédkutya) az én kérdésemet törölték a moderátorok. Mivel nem kereskedhetek ezen az oldalon. DISZKRIMINÁCIÓ!
Ne félj az enyémet is törölték elsőnek...
Máshogy rakd fel a kérdést...
Imádom az ilyen kérdéseket.
Remélem minden szaporító így jár.
Szerintem is próbálkozz netboardon, vagy fajtamentőknél, vagy rakd fel kiskutya.hu-ra őket. Egyébként nagyon sok múlik azon, hogy milyen képeket raksz fel róluk.
www.netboard.hu
www.kiskutya.hu
www.amstaffrescue.com
Remélem sikerül jó helyet szerezni nekik :)
Bárcsak én is kapnék egyet, de már van egy kölyökkutyánk.
Egyébként remélem, hogy több nem fog születni, mert Nektek sem jó, ha a nyakatokon marad.
Köszi...Legalább te normális vagy,és megértesz...
(Mert a sok hüly.e,amit ír)Megnéztem az oldalt(netboard)
és lehet,hogy próbálkozok vele:DDDD
Aki engem szaporítónak neve(így névtelenül hozzáteszem)
Az egy tudatlan ember(aki nem is ismer engem)és életében
egyszer látott kutyát...akkor is távolról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!