Mi legyen a kiskutyákkal?
Van 6 Staffordshire kiskutyám 10 hetesek...
Senki nem akarja őket megvenni,elajándékozni se tudom senkinek...Mi legyen velük?
Most mondtál magadnak ellent!
Utobbi írásodba írtad, nem direkt lettek a kutyák,
ELötte mit írtál? Muszály volt pároztatni meg a társai...
Most akkor döntsd el!
22:51 esnek tökéletesen igaza van...
télleg "muszáj" volt pároztatni, a másik kommented nem direkt lettek a kiskutyák... hát akkor ez hogy van ? milyen rendszer ez ?? :D
már magad se tudod hogy mit hazudj, meg hogy mentsd ki magad, csak ezzel egy baj van, nem fog menni, mert !Felelőtlen kutyaszaporító vagy! Mért felelőtlen ? mert állítólag a kutyát nem is akartátok.. de én már nem tudom mit higgyek, mer a kommentedbe már az is elhangzott hogy muszáj volt mer a kutya megőrül.. hát úristenm ilyen nincs! Te nagy eszűű szülemény.... ilyenkor hol van az a nagyszakértő bátyád?? nyaralni ment?
Névvel már csak azért is:D : Kitti :) 16/L
Ved fel a kapcsolatott a bull típusú kutyákat mentő fajatmentőkkel.
ők szigorúan leellnőrzött helyre adnak csak öröbe ,ivartalanítva,oltva,tehát ha átadod nekiki őket jó helyre mennek a picik.
Hagyjátok már a fajtamentőket békén,nem azért vannak,hogy a felelőtlen embereknél születő felesleges almokat átvegyék.
Már csak azért sem,mert a bajban lévő kutyákra sincs kapacitásuk,annyi van belőlük.A menhelyek,gyepik altatási listáján nagyon elől szerepelnek a "harci"fajták,belőlük sem tudnak mindenkit megmenteni.
Ha átvennék a butaságból szaporítók almait,még több alom születne,mert "nem baj,ha nem kelnek el a kiskutyák,majd elviszik a fajtamentők,hadd szüljön a szuka".
Saját maguk ellen dolgoznának.
Egyébként akik ilyen lelkesen ajánlgatják a fajtamentőket,segítettek valaha is nekik bármivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!