Mi legyen a kiskutyákkal?
Van 6 Staffordshire kiskutyám 10 hetesek...
Senki nem akarja őket megvenni,elajándékozni se tudom senkinek...Mi legyen velük?
21:58as vagyok
azt még elmondanám a kérdezőnek h az ivartalanítás szerintem is jó ötlet mivel ha kiskutyákat terveztél biztosan van pénzed!
Azért "problémázok" ezen,mert sok-sok ilyen kutyát láttam sintértelepen meghalni fiatalon,eészségesen,akik ilyen nagyokosoknál születtek és nem kellettek senknek.Semmi más bűnük nem volt,csak épp ilyeneknél jöttek világra.
Az altatási lista előkelő helyén a "harci"kutyák szerepelnek,ha nem tudnál róla...
És ne gyere azzal,hogy a te kutyád kölykei nem kerülhetnek ilyen helyzetbe,mert könnyen kerülhetnek!Te esetleg csak annyit tudsz,hogy elvitte kicsiként egy "jó"gazdi,aztán lehet,hogy már rég megkapta az útravalót a túlvilágra valamelyik gyepin,mert a "jó gazdinak"nem kellett,de te erről nem is tudsz.
Aki azt írta,hogy nem való nekem kutya:
Szerintem álljatok mostmár le,mert nem is ismertek,
és túl megy minden határon,hogy ilyet írtok...Ismersz engem?
nem...Láttad már a kutyámat?nem..na hát akkor?
22:03as én egy szóval sem mondtam h nincsenek ilyen emberek!
én ugyan nem menhelyről hoztam a kutyámat, hanem elég szorult helyzetből de ez más történet... és nem a kérdezőt védtem hanem a felesleges cseszegetésnek akartam véget vetni.. ha megértette akkor megértette, ha nem akkor úgyis folytatni fogja bármit is írtok!!!
az utsónak:Semmiképpen nem fogjuk síntértelepre vinni őket...azért kértem itt segítséget,nem-e kell valakinek.
1000 fajta megoldás van még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!