Mivel motiválható egy kutya?
Trükköket szeretnék neki tanítani, viszont a kaja nem érdekli, játékok szintén nem. Akkor mivel motiváljam?
A legalapvetőbb feladatok is nehézkesen mennek motiváció nélkül. Az ül, fekszik szerintem alap dolog de nem tudom semmivel se motiválni.
Kajával nem motiválható. Egy ideig szaglássza azt elmegy. Játékai nincsenek. Voltak de egyikhez se nyúlt hozzá soha.
Simogatás...hát nem igazán reagál rá semmit.
Te vagy a gazdája, én ezt honnan tudjam?
Kaja, játék, dicséret, simogatás, szeretet.
Ha ennyire tanácstalan vagy keress egy kutyakiképzőt, sanszos hogy más is van a dologban.
"Az étel nem motiválja, büntetni meg nem fogom hogy megcsináljon valamit."
Figy... ha te jutalomként csak az ételt tudod felhozni és büntetni nem vagy hajlandó akkor felejtsd el az állattartást. De egyébként a gyerek vagy feleségtartást is, mert mindenki ebből a kettőből tanul.
Utolsó, elmehetsz a p@@@csaba. Kinek kepzeled te magad, hogy feleségtartásról meg büntetésból tanulásról beszélsz?! Tudod, egy feleség egy felnőtt, önálló ember, elárulom, hogy tökéletesen egyenlő a naaaaagybetűs férfiakkal, és köszönik szépen a feleségek, de őket nem kell tanítani, na főleg nem egy magdfajta sz@rh@@@zinak!
A kölyködet meg ha büntetéssel neveled, ahhoz csak gratulálni tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!