Hogy tudnám a kistestű kutyámat a vízhez szoktatni? Még a fürdőkádban is fél. Sürgős.
Figyelt kérdés
Szeretném a vízhez szoktatni, hogy bele merjen majd menni a folyóba is. Engedtem egy kicsike vizet a fürdőkádba. Üljek/gugoljak bele én is vagy hagyjam benne, hogy hátha lefekszik? Még ha folyóba nem is fog tudni bejönni, de legalább azt szeretném elérni, hogy ne rettegjen a víztől mert ebben a nagy melegben jó volna evvel hűteni (hosszú szőrőű) , de nem tudom mert ha már látja, hogy a kádba akarom berakni rendesen megmered és látni rajta, hogy nem akar bele menni. Mit tegyek? Köszönöm a válaszokat.2010. júl. 14. 15:50
1/4 anonim válasza:
szerintem lehet h csúszik a lába és nem érzi magát biztonságban, tegye le valami tapadós gumit a kád aljára, és akkor ha nem csúszik már a lába jobb lesz.
2/4 anonim válasza:
A fürdőkád, az nem természetes, biztos azért nem tetszik neki.
A folyó, vagy tó, az már más. Ha szeret visszahozós játékot játszani, dobj be neki egy fát a vízbe, először csak kicsi távolságra.
Vagy, csalogasd be a vízbe.
Ha egyszer belemegy, tetszeni fog neki, a kutyák ösztönösen úsznak, és legtöbb szereti is.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megy be a vízbe. Tavaly (mikor még pár hónapos volt) történt egy elég rossz élménye folyóval és azóta fél még a kádban is. Majd ki akarom azt is próbálni, hogy olyan kutyákkal levinni folyóhoz akik szeretik a vizet. Hátha úgy bemenne Ő is. Jó ötlet?
2010. júl. 14. 16:06
4/4 anonim válasza:
Én bementem vele, a vízbe. Félt, és kellett neki a segítség, hogy rájöjön, hogy tud úszni:)
Én simán becsalogtam a játékával, kicsit bizonytalan volt, de az a labdacs nagyon kellett neki.Amint rájött, hogy tud úszni arra is rájött, hogy ez cool:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!