Ti felengeditek a kutyát az ágyatokba?
Figyelt kérdés
Kicsi,nem szőrhullató kutyánk van. Külső-belső parazitamentesítés rendszeres. Mostanában fel szoktam engedni,de egy plédet terítek alá.
Kinek mi a véleménye? Jó, vagy nem ajánlott?
2019. szept. 6. 08:15
21/24 anonim válasza:
Én reggel arra kelek, hogy odakuporodott a kanapéágyamra, amin alszom, a lábamhoz. Nem kicsiként került hozzám, mentett kutya, már túl egy ellésen, utána került hozzám már ivartalanítva, de korábban nem lehetett valami jó sorsa, fél év alatt az árnyékommá vált. Nem csinálunk rendszert az ágyra menésből, alapvetően amúgy is jobban szeret a földön lenni, úgyhogy ezt, hogy reggel a lábamnál találom, meg hogy ha hazaérek, odaugrik fel, hogy jobban felérjen, nem tiltom neki. Én ezt úgy értelmezem, hogy kötődik hozzám, és itt jól érzi magát a rossz dolgok után.
22/24 anonim válasza:
Ókori fényképész. Ha nincs állatod akkor mégis honnan a fenéből tudhatnád? És ami mégfontosabb, miért válaszolsz olyan kérdésre, ami nem neked szól?
23/24 anonim válasza:
Nekem egy lakásban tartott skót juhászom van. Délutánonként felengedem az ágyra, ő alszik én meg rá hajtott fejjel olvasok, esténként pedig pár perc szeretgetésre ismét feljöhet. Velem aludni viszont nem szeret, mert folyton mocorgok. Csak akkor alszik az ágyamban, mikor vihar van.
24/24 anonim válasza:
Nekünk 22kg sharpei keverék a kutya. Kintibenti, de az ágyba, kanapéra nem jöhet fel. Az ágyunk végénél van egy párnás puha fekhelye.
Párom nem akarta az ágyat, és utólag egyetértek vele. Anyu is ezt mondta, mert felnőttként, menhelyről hoztuk, hogy nehogy a területének tartsa és védje tőlünk.
Meg őszintén szólva nem tudom elkèpzelni a szexet kutyával az ágyban.
Ettől függetlenül gyerekkoromban én aludtam a kutyáinkkal (lakásban tartott pumik), és nem gondolom, hogy ördögtől való dolog lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!