Akik bennt tartjátok a kutyusotokat a lakásban, felengeditek a kanapéra/ágyatokra?
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 20:40
2/22 anonim válasza:
Ágyra nem,kanapéra csak engedéllyel.
3/22 anonim válasza:
nincs kanapé. én ágyamra fel mehet, ha ott vagyok, bátyáméra semikor
4/22 anonim válasza:
Kanapéra bármikor, ágyra csak engedéllyel
5/22 anonim válasza:
Saját kanapéjuk van, így arra természetesen igen. Ágyra nem, de a köcsög huskym felmegy, míg nem vagyunk otthon, úgyhogy szoktam az ágyra teríteni ágytakarót.
6/22 sippara válasza:
Igen, mindenhová, de csak engedéllyel.
7/22 anonim válasza:
Anyósoméknál bernáthegyi van lakásban :D Ott egy kanapé csak az övé, így a többire nem megy, azon szokott aludni :) Hálószobába csak akkor mehet be, ha vihar/tűzijáték van, mert nagyon fél tőle.
8/22 anonim válasza:
Azt lefelejtettem, hogy amúgy a kanapé sokkal kényelmesebb, puhább, mint az ágyunk, így tényleg csak köcsögségből megy fel:D
9/22 anonim válasza:
Mindkét bullterrier az ágyunkban tanyázik,sőt a takaró alatt :).
Volt külön fekhelyük,de köszönték,nem kérték,velünk alszanak inkább.De nappal is az ágyon tartózkodnak.
10/22 anonim válasza:
kanapéra és a mi(húgom és én) ágyunkra is felmehetnek,kivéve anyumék ágyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!