Ti felengeditek a kutyát az ágyatokba?
Kicsi,nem szőrhullató kutyánk van. Külső-belső parazitamentesítés rendszeres. Mostanában fel szoktam engedni,de egy plédet terítek alá.
Kinek mi a véleménye? Jó, vagy nem ajánlott?
Úgy látom nagy összességében szeretjük be engedni az állatokat az ágyba,nyilván nem koszosan. :D
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz.
Kérdező: azt azért vedd figyelembe, hogy nem reprezentatív a mintavétel. Ugyanis aki azt írja, hogy nem engedi fel a kutyáját az ágyba, azt lepontozzák szinte minden ilyen kérdésnél ;). De hogy a kérdésre is válaszoljak: mi nem engedjük fel az ágyba több okból sem: 1) zömében kinti kutya, nem szeret bent lenni, a kedvünkért - ha muszáj - eltűri a bezártságot, de akkor is inkább az ajtó közelében alszik 2) nem izgatja, ha koszos lesz, engem viszont igen, ha az ágynemű az 3) szeretem, ha tiszteletben tartják a személyes teremet, ő pedig méretes kutya, aki szintén igényli, hogy legyen saját helye.
Ha te felengeded, az a te dolgod, ne az alapján dönts, hogy mások hogy csinálják!
12-es jól leírta. Nekem törpetacskóm van, imádom, szeretem, tiszta is, de udvarunk is van. Pici korától megvan a saját helye bent a lakásban. Viszont soha nem igényelte, hogy felmásszon az ágyunkba. Én meg nem igényeltem, hogy velünk aludjon.
Mindenki másképp vélekedik erről. Vannak emberek, akik szeretnek a kutyájukkal az ágyban lenni, vannak, akik nem. Még a kutyák sem.
Lányom kapott kislánykorában egy kiscicát. Könyörgött, hogy szeretne vele aludni, mert még újdonság volt. Megengedtem. Aztán szépen mindenki alszik azóta a saját helyén.:) Szerintem ennyire egyszerű.
Nem engedem, de minden reggel ott van :D
Írtam is ki pár éve kérdést erről, hogy ilyenkor mi van, ha este ki-ki a saját ágyában alszik el, mégis minden reggel ott horkol a lábamnak dőlve. Azóta feladtam, már le se küldöm, hát tök mindegy, másnap úgyis újra felszökik. Úgy látszik ez csak így szeret aludni, ha közben hozzáérhet a lábamhoz. Hülye, mint a gazdái. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!