Tüzelési időszakban kan kutyulitokat mekkora sétával fárasszátok, hogy ne a szexen járjon az esze?
Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 15:55
2/11 anonim válasza:
Hát nálad ostobább állatot se láttam még ma.
3/11 A kérdező kommentje:
Na?
2019. aug. 1. 15:59
4/11 anonim válasza:
Ivartalan. Azt se tudja, mi fán terem a szex.
5/11 anonim válasza:
*fárasztJátok
Ivartalanításról hallottál már? Az megoldja a gondot. Illetve ha a szukák gazdái szintén megtennék....
6/11 anonim válasza:
Érdekes, amíg nekem ivaros volt a kan kutyám, sosem volt megőrülve tüzelési időszakban. Nem nyüszített, nem szökött volna, nem rángatott oda a szukákhoz. Persze amikor mellé került egy szuka, mászott volna rá, de amúgy semmi. Pedig nem fiatalon, 2 és fél évesen lett ivartalanítva. És társasházban élünk ahol elég sok kutya van a környéken. Ugyanannyit sétáltam vele mint máskor.
7/11 anonim válasza:
A párzás náluk nem kedv kérdése, ösztön.
Nem jár a szexen az agya. Viszont ha tüzelő szuka van a közelben, az agya rögtön azt üvölti neki: "Menj, gondoskodj a fajfenntartásról!"
Lefuthatsz egy maratont is vele, a lemozgatás nem helyettesíti az ivartalanítást.
8/11 anonim válasza:
Kétszer annyi sétával.
Törpe tacskó, alapvetően 2 órát szoktunk kint lenni naponta, ha bekattan, akkor 4-5 órát.
Igenis, le lehet fárasztani. De csak sétával/futással, mert ilyenkor labda után nem rohangászik stb.
9/11 anonim válasza:
Jóisten gyere le :D és tényleg vannak akik szerint ez segít 😂😂😂
10/11 anonim válasza:
Ivartalanítsd a kutyust és meg is van oldva a probléma :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!