Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Te kutyatartóként mennyire...

Te kutyatartóként mennyire tartanád tiszteletben, hogy a vendéged fél a kutyáktól?

Figyelt kérdés
Mennyire vennéd ezt zokon, mennyire illik ezt tiszteletben tartani? Konkrétan előre meg vagy kérve, hogy a kutya ne érintkezzen vele.

2019. júl. 31. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, ez miért kérdés. Ha vendéget fogadok, és előre szól, hogy fél a kutyáktól, akkor megoldom, hogy ne érintkezzenek. Nem fogom rátukmálni senkire, pláne ha fél
2019. aug. 1. 14:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom is fél a kutyáktól, legalábbis az egyiktől, amelyik ugatósabb, ha vendégségbe jönnek, akkor ők külön vannak zárva (mármint a kutyák), nem jelent problémát.
2019. aug. 1. 17:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha vendég jön, alapesetben mindig bezárom a kutyát a kennelbe, csak akkor van kint, amikor tudom a vendégről, hogy kutyabarát.
2019. aug. 1. 19:19
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Elfogadom.

Amíg az udvaron van (amíg bejön, üdvözöljük egymást, megcsodálja a kerti virágokat, majd bemegy a házba) addig bezárjuk a kutyát a fészerbe. A fészer egy biztonságos hely neki, akkor is oda menekül ha vihar vagy tűzijáték van (amitől retteg) ha nem hívjuk be időben a házba. Van ott egy külön kuckója és friss víz, egy csontot is bedobunk neki néha, "fájdalomdíjnak" :) Nagyon készségesen vonul be amúgy, jutifalat nélkül is.

Amíg a vendég bent van, addig a kutya nyugodtan ellehet kint.

Ha a vendég ki szeretne menni a kertbe, akkor beengedjük a lakásba (persze csak ha nem allergiás, ilyen vendégünk még nem volt), berekesszük a fészerbe, vagy akkorra tesszük át a séta időpontját (vagy extra séta)

2019. aug. 1. 19:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteletben tartanám, természetesen. Vendégeket ugyan nem szoktam fogadni, de az egyik postásunk félt a kutyámtól, ezért mindig kikerültük séta közben, ha éppen összefutottunk.
2019. aug. 2. 19:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is értem mi ezzel a probléma, vagy miért olyan fura dolog ez. Mi baja lesz attól a kutyának, hogy nem megy oda egy idegenhez, esetleg egy időre be van zárva?

Hozzánk bárki jön, vagy a kennelbe, vagy egy szobába zárom a kutyáimat. Nem szeretem ha mindenkivel barátkoznak, és azt sem akarom, hogy a vendéget zavarják. Én így nőttem fel, nálunk ez természetes volt, és a legtöbb embernél is, akinél jártam.

2019. aug. 10. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!