Te kutyatartóként mennyire tartanád tiszteletben, hogy a vendéged fél a kutyáktól?
Attól függ ..
Nyilvan ha egy közeli rokon félne a kutyámtól és be szeretne jönni hozzánk azt mondom.oké elzárom.
De ha csak simán nem szereti a kutyákat az nem.érdekelne ,mert aki engem "szeret vagy velem akar lenni " az elfogadja őt is vagy ha ez nem.így van akkor nem kell jönni..bárkiről is legyen szó..
Ha pedig nem családtag akkor pedig megszoksz vagy megszöksz alapon menne a dolog ..
Lakás, német juhász.
Bevonul a konyhába egy szép méretes marhacupákkal.
Vonatkozik ez bármilyen szerelőnél is.
Tiszteletben kell tartani a másik ember érzéseit.
Szerelő jön és fél, akkor a kutya el van zárva.
A vendégeimet meg megválogatom.
Teljes mértékig.
Ha tisztelem, kedvelem, szeretem az illetőt, természetes hogy ha nem szereti a kutyákat akkor nem engedem oda a kutyát. És még illedelmes hogy előre szól, nem pedig ott bunkozik vagy bármi.
Teljes mértékben.
Egyáltalán nem venném zokon, mert nem szerethet mindenki minden állatot.
Én pl irtózom a pókoktól. Üvegen keresztül még elviselem, de senki ne akarjon győzködni, hogy fogjam meg, mert milyen cuki. Nekem nem cuki, én rosszul vagyok tőle.
Másnak a kutya nem cuki. Lényegtelen, hogy ki az. Családtag, barát, idegen...ha nem szereti, nem fogom ráerőltetni.
Persze ne kezdjen megjegyzéseket tenni, meg szidni. Az már bunkó dolog. Hiszen ha én figyelembe veszem, hogy ő nem szereti, akkor ő is vegye figyelembe, hogy én viszont igen, és engem bánt, ha leszólja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!