Kinti-benti kutya, de mégis MIKOR van kinn?
Azokat a kertes házban élőket kérdezném, akik otthonról dolgoznak, nyugdíjasok, vagy egyéb okból többnyire vagy mindig otthon vannak, s a kutyájuk-kutyáik bennalvós kinti-bentiek: Mennyire van el a kutyus az udvaron?
Normális az, h ha nyitva van a lakásajtó, akkor az ajtó előtt v látószögben elvannak, viszont, ha becsukom, úgy, h én a lakásban vagyok, ők meg kinn, akkor azonnal felsorakoznak az ajtó előtt? Egy ideig nyugodtan ülnek, de 5-10perc múlva már jelzik, h már bejönnének, vagy menjek ki én is. Többen vannak, szeretik is egymást, simán eljátszhatnának kinn, de csak akkor teszik, ha én is kinn vagyok. Ez másnál is így van? Normális, h ennyire szemmel tartanak?
En meg annyit hozzateszek, hogy nekem is szeretnenek velem lenni 0-24, de ha ezt megengedem, es egyutt megyunk meg a budira is, ott mar regen rossz. Ugyanis ha elmegyek valahovay akkor nem fogja erteni es ekkor jon a kutyaknal elo a szeparacios szorongas. Nekem tudjak a kutyak, hogy hol a helyuk a lakasban, persze vannak kivetelek es feljonnek az agyra, de alapvetoen van egy fekhelyuk, es ha megyek valahova, halisten engem nem kisernek hogy uuuuristen hova megy, hova megy, nem idegesek, tudjak, ugy is visszajovok.
Volt mas kutyam, akinek megengedtem mindent, 8 gyotrelmes ev utan kezdtem el csak nevelni. Addig annyira bepanikolt hogy elmentem, hogy szetszedett mindent. O is olyan volt, aki mindig jott velem meg a furdobe is, nem volt el egyedul. Na azota tartom magam a szabalyokhoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!