Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Meghalt a Tengeri cocim! Ez...

Meghalt a Tengeri cocim! Ez már a harmadi ami ígyvézi mi lehetett a baja?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy halt meg mint a többi 2 .

nemtudott lábra álnni csak fekütt és nagyon dagatt lett,gömbölyű.

Már halva találtam rá Mogyoróra aki ebben az órában halt meg.Teddytől este kellett elbúcsúznom,este még élt,reggelre halt meg,PUDING Teddy párja halálát pedig végig kellett néznem 8-12 óráig.Nagyon fáj ez nekem hogy nemtudom miért haltak meg =(

2010. jún. 28. 19:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mit kaptak enni, felfújódtak tőle.
2010. jún. 28. 19:46
 2/13 anonim válasza:

Tuti felfúvódott :( Nem evett nedves füvet? (vagy egyéb nedves zöldet?)

Ismerősömé az almot falta be és ugyanígy végezte :(

2010. jún. 28. 19:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Gyümölcsöt kaptak,meg a kertből füvet friss víz minden nap volt neki
2010. jún. 28. 19:49
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát nemhiszem hogy nedves füvet evett mert száraz volt mindig mivel sütött a nap is... =(

Annyira hiányzik Pici Mogyi!

Jövő héten akartam neki venni párt!

2010. jún. 28. 19:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Egyfajta tengerimalacok voltak?

Nem biztos, hogy ez volt a bajuk, de tudod egyik ismerősömnek azért halt meg a tengerimalaca, mert terhes lett, de egy rozettás tengerimalactól (miközben ő bóbitás tengerimalac volt).

Na, mindegy. Szerintem is felfúvódtak.

Hol tartottad őket? Vitted ki őket a kertbe, mert az is lehet, hogy napszúrást kaptak.

A tengerimalacok számára amúgy végzetes betegség a hasmenés. Ezt kiválthatja huzat, VAGY TÚL NEDVES GYÜMÖLCS ZÖLDSÉG.

2010. jún. 28. 20:07
 6/13 anonim válasza:
Egy ismerősömnek az állatorvos mondta, hogy sajnos akaratlanul ők tették el láb alól szegény malacot, mert primőr kígyóuborkát, és salátát adtak neki. Azok ugyanis tele vannak nitrittel, nitráttal, -mivel melegházi- és ez még nekünk is ártalmas, nem még a 30 dkg-os malackának. :(
2010. jún. 28. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
adok egy tippet: több tengeri malacot ne vegyél mert csak magadat kínzod
2010. jún. 29. 08:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha látod, hogy beteg az egyik tengerimalacod, nemárt elkülöníteni a többitől, mert lehet, hogy fertőző betegsége volt... Amúgy részvétem a malacaidért :( Nagyon sajnállak.
2010. jún. 29. 10:00
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem egyszerre haltak meg!

Teddy már lassan egy fél éve,Teddy párja Puding meg Teddy után pár héttel,Mogyoró pedig új malackám volt!

2010. jún. 29. 13:53
 10/13 A kérdező kommentje:

Szerintem sem veszek már többet!

A szájában volt vmi váladék is ilyen barnás...

Mind a 3-nak ez volt jajj ugy hiányzik! =(

2010. jún. 29. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!