Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Jól haladok hörcsögömnél...

Jól haladok hörcsögömnél barátság kialakításában?

Figyelt kérdés
Állatkereskedésben vettem 2hete,féltem hogy talán nem lesz barátságos,de annyira mégse,mert mondtam az eladónak rakja be a kezét,nem futottak el.Pár napig békén hagytam,csak kaját raktam be.Aztán olvastam 1 tenyésztő oldalán,hogy ha egy pici tejfölt rakok az ujjamra,azt szívesen nyalogatják.Nem nagyon hittem el,de láss csodát tényleg így van,bedugom az ujjam 2-3 naponta a házikójába,nagyon szépen nyalogatja harapás nélkül.Talán eddig 3x vettem ki takarítás céljából,de minden nyöszörgés harapdálás nélkül meg tudtam fogni,sőt tegnap felraktam a nyakamba,és ott futkosott picit.Jól haladok ezzel ? Szoktam a nevét mondogatni,bár arra nem nagyon reagál,inkább alszik,ilyenkor nem is zavarom.Sokszor kell vele kontaktot tartani,vagy váltogatva ? Eddig nagyon nappal nem is láttam,de most már néha látom nappal is,eszik,csinálgatja a helyét.
2018. nov. 23. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez már höri bari :)
2018. nov. 23. 11:28
 2/5 anonim válasza:
100%
#1 :DDDDDDDDDD szakadok
2018. nov. 23. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lol, azért egy hörcsögről beszélünk, azt te se gondoltad komolyan, hogy a nevére hallgatni fog :D
2018. nov. 23. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A nevére nem hallgat, de ha amikor kiveszed akkor kiadsz valami rövid jellegzetes hangot (fütty pl) és adsz neki valami nasit, akkor arra a jövőben reagál szinte bármelyik rágcsáló. Egy próbát megérhet.
2018. nov. 23. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Máskor kérlek ne vegyél állatot kereskedésből. Ott nem értenek hozzájuk, rosszul tartják és etetik őket, az összes állat beltenyésztett. Ezt nem szabad pénzzel támogatni. :(

Tejfölt ne adj neki 2-3 naponta, mert zsíros, és nagyon hizlal. Inkább élő lisztkukacot adj neki, az jó kis fehérjeforrás.

Csak 2 hete vetted a hörit, de már 3 alkalommal kivetted takarítás céljából? Az nagyon nem jó. A pisisarkot kell 1-3 naponta takarítani (a legtöbb höri a csincsillahomokba pisil), az egész helyet pedig szinte sose, mert az így több hónap után is tiszta marad. A hörcsög a szagnyomai alapján tájékozódik. Tilos az egész almot kicserélni (és felesleges is).

Nem csoda, hogy nappal nem látod, hiszen éjszakái állat. Ha alszik, ne piszkáld. Amikor ébren van, nyugodtan kiveheted. Jelezni fogja, ha már unja a tutujgatást.

Jó úton haladsz, a leírás alapján már szelíd. Ezt a weboldalt olvasd el alaposan, mert kereskedésben sajnos sokszor rengeteg rossz információt mondanak a vevőnek (a hozzá nem értés miatt). Illetve Facebookon csatlakozz a kb 1.400 fős Hörcsög imádók csoportba.

[link]

2018. nov. 23. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!