2 egykorú hím tengerimalac együtt?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Vásároltam két nőstény tengerimalacot tegnap. Nos, ma elvittem őket állatorvoshoz és kiderült, hogy mindketten hímek. Nagyon meglepődtem, mivel szándékosan akartam nőstényeket venni az esetleges durva harcok elkerülése végett. Főképp azok segítségét, válaszát várnám, akiknek konkrétan ilyen egykorú hím páros malacka él együtt, hiszen a szakirodalmat én is olvastam, hogy nem a legjobb párosítás. Igazából megnyugtató, pozitív válaszra vágyom :D szóval az állatorvos szerint kisebb hatalmi harcok kialakulhatnak majd, de ne szedjem szét őket, majd rendezik egymás közt.
A ketrecük 2 szintes,tehát 2x 100x60-as alapterületű, mindenből kettőt helyeztem el: bújók, függőágyak, edények, párnák.
Szerintetek mik az esélyeim, hogy békében élhetnek egymással?
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Nekem kettő 4 éves hím van.Elvannak eggyütt nem szoktak nagy harcok lenni csak néha-néha egy kicsi.
Ha a te malackáid kiskoruktól eggyütt vannak nem lesz nagy probléma.Most a kamaszodás idején lesz némi harc a domináns szerepért.
Az én malacaim nagyon szeretik egymást.
Igazából akkor verekednek nagyon mikor megérzik a nőstény malac szagát(barátnőmnek van és ha átjön érzik a ruháján).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!