2 tengerimalacnak mekkora ketrec kell?
A legtöbb internetes oldalon azt írják, hogy a legmegfelelőbb 100X50X45cm 1 vagy 2 tengerimalac részére. De van olyan videó melyben azt láttam, hogy van aki 2 malit egy 60X40cm-es ketrecben tart (ez szerintem szőrnyű). Illetve a mai napon olvastam egy könyvben, hogy egy 100X60cm-es ketrec éppen megfelelő egy kisebb csapat számára, azaz 5 nőstény + 1 hím.
Tengerimalacom lesz, nem szeretném őt egyedül tartani, de nem tudom mekkora ketrecet kellene vennem neki.
60x40 éppen elég egy törpehörcsögnek.
A tengerimalacoknál 100x50x50 a minimum, de én 3-4 egyedet már nagyobb helyen tartanék. Amúgy sose volt tengerimalacom, de szerintem a 6 állat bezsúfolva akkora helyre is szörnyű.
Érdekes az a 6 fős csapat dolog, rakam már 6 malacot 100x50-es ketibe (csak szállítás miatt, nyugi) a ketrec kb harmadát elfoglalja csak a malac.
A minimum 100x50-60 szokott lenni de minél nagyobb annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!