Tengerimalacot lehet egyedül tartani?
Tisztába vagyok vele, hogy a legjobb 2-t, vagy többet tartani, de sok helyen láttam hogy egyedül van a malacka és egészségesnek és boldognak nézett ki.
Ha sokat foglalkoznék, játszanék vele akkor egyedül is tartahatnám?
Természetesen ha ártana az egészségének vagy nem lenne tőle boldog, akkor 2-t tartanék. Valószínűleg 2 nőstényt.
Társas állat, kell neki a társ.
Attól még, hogy boldognak néz ki, nem jelenti azt, hogy az is.
Boldogabbak együtt, hisz társas lények. Ettől még kézhez lehet őket szoktatni, nem olyanok, mint a papagájok.
Egy malacka tartási költsége mellett a második már elenyésző. Hely, forgács, széna ugyanúgy kell, annyival többet nem eszik kettő se.
Lehet, de nem jó neki.
Társas állatok, legjobban a nőstény-ivartalan hím felállás szuperál. Úgy tudom a két csajos felállással lehetnek problémák, bár nálam (ivartalan hím+két nőstény) nincs gond a csajok közt.
Jobb sorsú országokban, ahol a vezetés nem a lopással van elfoglalva, pl állatvédelmi törvénybe is iktatták, hogy tilos egyedül tartani.
Jó okkal!
Nekem 2 hímem volt, ivarosak. Gyönyörűen megvoltak egymással, sosem volt balhé.
Mindenképpen kell társ a malacka mellé, egyedül nem tartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!