Szeretnék egy kisállatot, de sajnos nincs túl sok szabadidőm foglalkozni vele. Milyen állatot vegyek: törpesün, hörcsög vagy tengerimalac? Melyik igényli a legkevésbé, hogy sokat foglalkozzanak vele?
Nekem tengerimalacom van, elég időigényes. Naponta takarítani a ketrecet, naponta többször friss víz, reggel és este táp, állandóan szénáztatni.
Plusz emelett ugyanúgy igényli a napi foglalkozást, és futkározást felügyelet alatt.
Továbbá kettőt ildomos tartani, ami megnöveli a gyakori alomcseréket egy kicsivel .Remélem tudtam segíteni
Szíriai aranyhörcsög jó választás lehet, de azt is meg kell azért dögönyözni naponta, hogy ne vaduljon el :)
Tengerimalac, patkány felejtős a Te esetedben!
Gondolom ízeltlábút nem szeretnél, pedig azokkal kell a legkevesebbet foglalkozni :D
Pl.: egy madárpókkal vagy csótánnyal...
hetekig megvannak kaja és pia nélkül, és még keveset is mondtam!
Köszi a válaszokat!
A hörcsög ketrecét milyen gyakran kell tisztítani?
A tengerimalacot minimum párban tartjuk kedves utolsó...
Én a höriről tudok írni, nekem is az van. Az rágcsálók közül velük kell a legkevesebbet foglalkozni, nálam naponta 10-20 percet vesz igénybe.
Ha höri mellett döntesz ezt az oldalt olvasd át:
Itt minden részletesen le van írva. Ha bármi kérdésed felmerülne, facebookon vam egy hörcsög imádok :) nevű csoport, oda is beléphetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!