Milyen érdekes, vagy cuki, kellemes vagy vicces történeteitek vannak a hörcsögötökkel?
Volt egy hörcsögünk, amikor katona voltam. Zászlóalj-hörcsög. Nem az a cuki aranyhörcsög, hanem egy brutálagresszív harci hörcsög, valószínűleg megjárta Vietnamot, és ott kattant be.
Úgy szereztük, hogy éppen elmentem az ezredparancsnokságra - zászlóalj-írnok voltam, sokszor előfordultam ott - és az elhárítótiszt éppen a kezét kötözte, mert az a dög kiugrott a befőttesüvegéből, elbújt a szekrény alatt, és nem kultiválta, hogy utána nyúljanak. Mondtam, hogy ez cuki, adják nekünk. Boldogan megváltak tőle.
HKSZ névre kereszteltük, ami Harckészültségi Szolgálatot jelent, és a legutáltabb szolgálat volt. HKSZ-ben lenni azt jelentette, hogy teljesen céltalanul üldögéltél a kihalt laktanyában egész hétvégén, miközben mindenki otthon döngette a barátnőjét, de hátha aznap kitör a háború, és akkor te mész ki leváltani az őrséget. Nem tört ki.
HKSZ-t végül felhoztam Pestre, és egy hozzá hasonlóan borzalmas csajnak adtam. Reméltem, hogy megeszi, de jól egymásra találtak. Boldog hörcsögélete volt. De valószínűleg azért is dühös volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!