Miért ilyen nehéz elengedni őket?
Az a helyzet,hogy a dzsungim haldoklik.
Nagyon megvisel és fáj.Titeket is megszokott viselni?
Mit tegyek,h ne fájjon ennyire???:'(
Ha sikerülne kitalálni mi a gyász fájdalmának ellenszere,
és mi az amitől nem érzed a szeretett állat vagy ember hagyta űrt, egyhamar milliomos lennél.
Ez az élet rendje. Ami elkezdődik, véget is kell érnie.
Mi lett volna ha te halsz meg előbb és ő bánkódik?
Az jobb?
Valakinek mindig fájni fog.
De kell az éj, hogy örüljünk a napfénynek!
Köszönöm a válaszokat!Sajnos tegnap az enyém elpusztult.
Nagyon megsirattam,ma vettem másikat,de nem pótolja.
Kicsit könnyebben viselem igy,hogy itt egy másik,de rettenetesen fáj.
Utolsó:Kívánom,hogy javuljon az állapota a höridnek!!!
Köszönöm szépen!
Részvétem a te hörid miatt is!
Én is már már azon gondolkodtam,hogy szólok az állatorvosnak,de végül magától elaludt.Felkelni se nagyon tudott már.:(
Sajnálom a hörietiket... Az enyém is hétvégén pusztult el, rádásul egyedül voltam itthon hát majd megkattantam...
Elaltattatni egy állatot még nehezebb... A kiskzutyámat lassan fél éve altattuk el, vele nőttem fel, annál nagyobb fájdalmat még nem éltem át (igen tudom, még minden családtagom él hálistennek) Szegény orvost majdnem felképeltem mikor bejött az injekcioval pedig nem ő tehet róla. Sajnos ez a rossz, főleg a kisemlősökben...kevés időt tölthetnek velünk de nagyon megtudjuk szeretni őket. Egész kiskoromtól még a legkisebb halacskámért is órákat sírtam, de a kutyusom már nem bírtam nézni hogy szenved. Néha jobb nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!