Milyen kis rágcsálót vegyek magamnak?
A mosómedve tartása ,ha engedélyezett ha nem,állatkínzás.
Hiszen az állatkertben is,ahol "viszonylag" nagy helyen vannak,ott is látszik rajtuk hogy tiszta depressziósak,mert körbe körbe mászkálnak.
Én semmiféle képpen nem ajánlom a mosómedvét.
Nekem is tetszik,meg szívessen vennék is,mert imádom az állatokat,de nem csak magunkra kell gondolni,hanem arra is hogy neki nem jó bezárva.
A vadászgörényhez is tapasztalat kell,de ha neki tudsz megfelelő helyet biztosítani,és minden nap tudsz vele foglalkozni,akkor inkább azt vegyél.
De ha csak arra kell hogy legyen valamilyen kis állatod,akivel törődhetsz,és néha megszeretgethetsd,akkor én a tengerimalacot ajánlanám,mert én is fél éve szereztem be egyet.
Ugyan ebbe a helyzetbe voltam mint,Te,hogy milyen kis rágcsálót vegyek a szobámba,és rá esett a választás,mert ha készhez szoktatod,akkor nagyon meghálálja a szeretgetést:-)
Ja és még annyi,hogy a tengerimalac az egyetlen rágcsáló amire az alábbi jellemzők közül minden igaz:
átalussza az éjszakát,nem zörög egész éjjel mint egy hörcsög,nem harap,nem agresszív,egy-két héten bellül kézhez szokik,és egy idő után ő reklamál,ha nem veszed ki egy kis simogatásra
Voltak tengerimalacaim nem is egy! Eleinte 2-t vettem 2 csajt és kiderült az egyik csajsziról, hogy vemhes lett 4 picije és eladtam a piciket! Nem olyan rég halt meg a 2 malackám már 7 évesek voltak és látszott rajtuk, hogy valami nincs rendben!Ezért most nem akarok még tengerimalackát újra kipróbálnék más állatkákat is, hogy milyen tanulékonyak...stb.!Nem akarok egy állat fajtánál leragadni! A mosómacit megértettem!=)
A vadászgörényen meg nem gondolkozok tovább mert, inkább csincsillát veszek!Ha sikerül!:S Köszönöm a válaszokat!=)
Na látod a csincsilla jó választás!
Vagyis annyi rossz tulajdonsága van csak,hogyy ő ugye nappal alszik,és egész éjjel éli világát!:-)
Szóval ha a szobádban fogod tartani,akkor jó virrasztást éjszaka!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!