Lehet együtt tartani két különböző rágcsálót?
a tengerimalac nem bántja a hörcsögöt...legaábbis nálam ez a tapasztalat..
(nem direkt kisérleteztünk,csak a malacka szabadon van,és kiügyeskedte a hörcsög ketrecnyitókáját,és bemászott hozzá,majd együtt ki...arra mentem haza hogy együtt falják a salátámat a konyhában...)
Nem biztatlak, hogy próbáld meg, de ha az állatkáid nagyon különös személyiséggel vanna megáldva, akkor nem lehetelen.
Nekem volt régen patkányom és hörcsögöm egyszerre, persze külön ketrecben. A patkány sokat volt szabadon, és nagyon értett a ketrec ajtók kinyitásához. Az volt a szokása, hogy be ment a hörcsög ketrecbe, szegény hörit beállította egy sarokba, ő pedig elkezdett enni az enivalójából. Szegény hörcsögnek úgy kellett maradni a sarokban, mint aki büntetésbe van. És amíg a pati evett, addig nem jöhetett onnan el, mégcsak a másik a sarokba sem mehetett át. Ha mégis megpróbálta, a pati azonnal vissza zavarta a helyére. (Nem bántotta soha sem).
De, mondom, ez nagyon ritka eset, és nem éri meg kísérletezni.
tengerimalac+törpenyúl ha elég nagy a hely akkor meg vannak
/11:06-es válaszoló egyértelműen hazudott/
11:06 vagyok
akkor te még nem találkoztál értelmes malackával...amig egyedül volt malackaként addig eszméletlen dolgokat művelt, a ketrecajtó kinyitása csak egy pattintás,(befele nyilik ráadásul),semmi ahhoz képest hogy pl mig elkeritett részen volt,kimászkált a lakás többi részére,és vissza amig nem voltunk itthon (csak lebukott a drága),azóta szabadon mozog.
A hörcsög vendésgségben volt itt,kiengedte,garázdálkodtak a konyhámban,alig tudtam befogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!