Ha születtek kisegereim, és a hímeket külön szeretném tartani a nőstényektől, egy terráiumban, szétszedik egymást vagy ha egy alomból vannak, akkor megférnek-e egymás társaságában (4 hímről lenne szó)?
Az egerek alapjában véve igénylik a társaságot.
Szedd szét az összeset nemenként szétválogtva.
Úgy nem lehet baj szerintem. Ha elég nagy helyen vannak,van helyük, el tudnak vonulni egyedül is,akkor nem lesz baj.Szóval ne kelljen osztozniuk, legyen külön házikó,búvóhely,kajástálka és kerék nekik.
Aztán lehet mégis egy házban fognak aludni,de legyen meg a lehetőség,hogy külön is el tudjanak menni.Nem kell nagy dologra gondolni,akár egy kifúrt kókuszdió is jó papíralommal kibélelve.
Egér ivartalanításra szerintem nem érdemes gondolni, elég ha szétszeded őket nemenként.
És ha lehet,akkor ne egy szobában legyenek a hímek és a nőstények.
És mindig moss kezet,mielőtt pl a hímekhez nyúlsz , ne érezzék rajtad a nőstényeket
Rendben, értem. (Az én "fiaim,, is csak 4-en vannak és nagyon jámborak. Kézben is, s a közösségben is.)
Akkor majd meglátjuk! Mindenképp megfogadom az itt olvasott tanácsokat!
Nagyon köszönöm mindenki válaszát/megosztott tapasztalatát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!