Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az elronthatja a kapcsolatot ha a felek túl sok időt töltenek egymás társaságában?
Ez emberfüggő.
Én megőrülnék, ha folyamatosan össze lennénk zárva. Nyaralás, szabadság és hétvége oké, de amúgy kell az a pár óra különlét. Majd ha nyugdíjasok leszünk, akkor kell egy nagyobb ház... Imádom a páromat, 15 éves kapcsolatban 6 házasságban.
De
Van egy barátnőm. Együtt dolgozik a férjével. Szinte alig vannak külön. Nagyon jól megvannak. Nem idegesíti őket az összezártság.
Két dolog lehet a probléma:
Az egyik, hogy a rózsaszín köd elmúltával kibukik, hogy mennyire illik egymáshoz két ember, elkezdjük reálisan látni a másikat, a hibáival együtt, és sokszor kiderül, hogy csak a hormonok játéka volt a vonzalom, valójában nem is illik egymáshoz a két ember.
A másik, hogy a kapcsolatokért bizony dolgozni is kell... ha mindennapos egymás mellett éléssé sivárul, akkor minden kapcsolat tönkremegy. Ha működőképes kapcsolatokat szeretnél, hosszú távon, akkor őrizni kell a lángot: ugyanúgy "randizgatni", kedveskedni a másiknak, mint az elején. Közös programok, bókok, ajándékok, kedveskedések, szívességek mindkét fél részéről.
Ha csak összeköltöztök, és folytatjátok úgy, ahogy eddig, akkor ugyanoda fogtok jutni. Lehet, hogy jobb lenne, ha egyelőre nem költöznétek össze, hanem csak randizgatnátok.
Nekem személy szerint baromira fullasztó lenne, ha a párom folyamatosan rajtam lógna. Attól, hogy együtt vagyunk, nem ő az életem, csak helye van benne neki is, jelentős szerepe. Ettől függetlenül van igényem arra, hogy a családdal, barátaimmal legyek, eltöltsek egy kis én időt a hobbijaimmal foglalkozva, kikapcsoljak, relaxáljak nélküle.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!